13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    WOW! Το νέο smartphone της Doogee έρχεται με μπαταρία «κτήνος» στα 8.500mAh!

    Τα περισσότερα smartphones έρχονται με μπαταρίες που η χωρητικότητά τους κυμαίνεται περίπου στα 4.500 με 5.000mAh και η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε περισσότερο από αυτό είναι κάτι… σπάνιο. Η κινεζική Doogee λοιπόν αποφάσισε να ανεβάσει level στον τομέα της αυτονομίας, με την παρουσίαση του S97 Pro, ενός smartphone που διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 8.500mAh! Σε πόσο καιρό αυτονομίας μεταφράζονται τα… παραπάνω mAh; Σε πάρα πολλές μέρες χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσετε καν το φορτιστή σας.

    Η ιδιαιτερότητα του S97 Pro είναι ότι έρχεται με έναν μετρητή αποστάσεων με laser, το οποίο όπως μπορείτε να συμπεράνετε σας επιτρέπει να μετράτε αποστάσεις με ακρίβεια (ιδανικό για τους επαγγελματίες μηχανικούς). Φυσικά, μπορείτε να αντιληφθείτε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα die-hard smartphone, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να αντέχει. Μάλιστα, το S97 Pro είναι σχεδιασμένο για να αντέχει ακόμη και στις πιο αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και στις πιο extreme θερμοκρασίες. Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το S97 Pro διαθέτει display στις 6.4 ίντσες (στα 720p), ένα MediaTek Helio G95 chipset, 8GB RAM και ένα quad camera setup στο πίσω τμήμα. Η τιμή του άθραυστου smartphone της Doogee ανέρχεται στα 330 δολάρια και σίγουρα πρόκειται για μια ιδανική πρόταση για όλους τους users που αναζητούν μια πιο ενισχυμένη πρόταση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles