24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    WOW! Το ZTE Axon 30 Pro 5G φημολογείται ότι θα διαθέτει camera sensor στα 200MP!

    Όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες είναι γνωστό ότι δίνουν ξεχωριστή βαρύτητα στον τομέα του mobile photography, καθώς οι φωτογραφίες των smartphone μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η ZTE εννοείται ότι το γνωρίζει αυτό, για αυτό και στο επερχόμενο Axon 30 Pro 5G δεν αποκλείεται να ανεβάσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό tipster, WHYLAB, η νέα 5G ναυαρχίδα της ΖΤΕ θα διαθέτει ένα νέο πανίσχυρο φωτογραφικό σένσορα από τη Samsung (ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από του Κορεατές) και ο οποίος θα διαθέτει μέγεθος pixel στα 0.64μm, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει recording στα 16Κ και dual pixel-binning modes.

    Ήδη από τα πρώτα teasers που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, το εν λόγω smartphone θα έχει στην καρδιά του το Snapdragon 888 SoC της Qualcomm, ενώ όλα τα λεφτά θα είναι το Spectra 580 ISP της Qualcomm, το οποίο εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, σε συνδυασμό με τους νέους σένσορες της Samsung θα υποστηρίζει κάμερες στα 200MP, αλλά και 4K HDR video! Πραγματικά μας έχει ανοίξει την όρεξη και είναι εμφανές ότι η ZTE έχει την πρόθεση να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και στον τομέα του mobile photography.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles