21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    WSJ: Έτσι θα είναι το Samsung Galaxy S7

    Αναλυτικό report της Wall Street Journal, σήμερα, αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για το επερχόμενο Samsung Galaxy S7, τη νέα ναυαρχίδα των Κορεατών που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Οι πληροφορίες μιλούν, μάλιστα, για δύο μοντέλα, το “συμβατικό” Galaxy S7 αλλά και το “curved” Galaxy S7 Edge.

    samsung

    Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό τους φαίνεται ότι είναι μία ευαίσθητη στην αφή οθόνη, που θα μοιάζει με το 3D touch των iPhone 6S και 6S Plus, πιθανότατα σε συνεργασία της Samsung με τη Synaptics. Θα διαθέτουν, επίσης, Type-C port, ενώ θα μπορούν να φορτίζουν πλήρως σε 30 μόλις λεπτά, αλλά θα ενσωματώνουν υποδοχή microSD – τουλάχιστον στην “συμβατική” version και όχι στο Edge όπως διαβάζουμε.

    Κάποιες εκδόσεις του νέου S7 ίσως διαθέτουν και retina scanner, παρόμοιο με το ZTE Eyeprint ID feature που υπάρχει σε μοντέλα της κινεζικής εταιρείας. Θα υπάρχουν ακόμη βελτιώσεις στην κάμερα, ειδικότερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Το λανσάρισμα των S7 αναμένεται να γίνει στα τέλη Μαρτίου, μετά από ανακοίνωση πιθανότατα το Φεβρουάριο στο MWC 2016 της Βαρκελώνης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles