18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Microsoft ετοιμάζει έξυπνο ρολόι με οθόνη αφής στις 1,5 ίντσες

    Με ρεπορτάζ της, η εφημερίδα Wall Street Journal προσθέτει τη Microsoft στη λίστα των εταιρειών που φέρονται να ετοιμάζουν «έξυπνο» ρολόι. Η εφημερίδα επικαλείται διάφορους προμηθευτές που κλήθηκαν να προμηθεύσουν την εταιρεία στο Redmond με διάφορα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων οθονών αφής διαγωνίου 1,5 ίντσας. Ένας από τους προμηθευτές αυτούς, έχει ήδη συναντηθεί με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Microsoft.

    Microsoft-Smart-Watch

    Μην έχοντας πρόσφατο σχεδιαστικό παράδειγμα από συσκευή της Microsoft παρά μόνο το Surface,  υποψιαζόμαστε πως ένα smartwatch της Microsoft θα είναι τετράγωνο, με έντονες γωνίες και θα χρησιμοποιεί το interface των Windows 8, χωρίς να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε κάτι περισσότερο από εικασίες. Μπορούμε να θυμηθούμε, όμως, τις προηγούμενες απόπειρες, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ασχολείται με ένα είδος έξυπνων ρολογιών. Σε συνεργασία με την Tissot και τη Swatch είχε κυκλοφορήσει μίας μορφής έξυπνα ρολόγια που χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία SPOT και ήταν αυτά:

    Bill Gates and Swatch CEO Nick Hayek show new Swatch watches in New York

    Το trend των wearable computers φαίνεται να ξεκινά μόλις τώρα και, εκτός από τη Google που έχει ήδη δείξει τα Google Glass, θα θέλαμε να αρχίσουμε να βλέπουμε κάποιες από τις ιδέες των άλλων εταιρειών. Μέχρι στιγμής, οι χιλιάδες των λέξεων που έχουμε γράψει γι αυτά, είναι δυσανάλογη σε σχέση με το γεγονός πως δεν έχουμε δει ακόμα, τίποτα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles