11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    WSJ: Η Apple πιθανότατα ετοιμάζει το δικό της αυτοκίνητο!

    Ένα report της Wall Street Journal πριν μερικές ώρες δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, καθώς μεταδίδει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η Apple ετοιμάζει το δικό της… αυτοκίνητο!

    apple-car-gizmodo

    Το νέο “μυστικό”, όπως φαίνεται, project του Cupertino με την ονομασία “Titan” αφορά ένα ηλεκτρικό minivan, με την αμερικανική εταιρεία να έχει ήδη μία μεγάλη ομάδα εκατοντάδων ατόμων η οποία ασχολείται ενεργά με αυτό και ίσως χρειαστεί χρόνια για να ολοκληρώσει το “διαφορετικό” προϊόν της Apple.

    Η είδηση δεν έρχεται πάντως και σαν τεράστια έκπληξη, δεδομένου ότι παρόμοιες φήμες ακούμε εδώ και χρόνια, από την εποχή ακόμη που ο Jobs ήταν CEO της εταιρείας όταν το όνομα iCar ακουγόταν συχνά. Και ο Tim Cook, ωστόσο, ίσως να έχει δώσει hint για ένα παρόμοιο project, όταν δήλωνε μέσα στην περασμένη χρονιά ότι “υπάρχουν προϊόντα πάνω στα οποία εργαζόμαστε τα οποία δε γνωρίζει κανείς”.

    Τα νέα είναι σίγουρα ενδιαφέροντα, με πολλούς να σημειώνουν ότι η ανάπτυξη της Tesla έχει αποδείξει πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον και υπάρχει χώρος για την ενασχόληση και άλλων εταιρειών με αυτόν τον τομέα. Φυσικά, θα περάσει καιρός για να μάθουμε αν η Apple έχει σκοπό να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα αυτοκίνητο ή απλά πειραματίζεται πάνω σε ένα τέτοιο προϊόν και σκοπεύει να το αξιοποιήσει μόνο για εσωτερικές ανάγκες και υπηρεσίες της. Σε κάθε περίπτωση, και μόνο η φημολογία του “Project Titan” ακούγεται συναρπαστική…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles