19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    WSJ. Το smartwatch της Google σε μαζική παραγωγή μέσα στους επόμενους μήνες

    H Wall Street Journal είχε αναφέρει για πρώτη φορά ότι η Google αναπτύσσει ένα smartwatch βασισμένο στο Android τον περασμένο Ιούνιο και τώρα συνεχίζει τις δημοσιεύσεις, σημειώνοντας ότι το προϊόν βρίσκεται σε ένα από τα “τελικά στάδια ανάπτυξης” και θα μπορούσε να είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή “μέσα στους επόμενους μήνες”.

    Google-HQ

    Επικαλούμενη σχετικές πηγές, η WSJ αναφέρει ότι το ρολόι θα διαθέτει ενσωματωμένο τον “έξυπνο” προσωπικό βοηθό Google Now, κάτι που μας ενθουσιάζει, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που έχει εισάγει το Android το τελευταίο διάστημα.

    To smartwatch της Google θα μπορεί να επικοινωνεί με άλλες συσκευές, όπως smartphones ή tablets, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο αν θα μπορεί να λειτουργεί και αυτόνομα.

    Όπως σημειώνεται επίσης, η Google έχει σπαταλήσει πόρους και χρήματα για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν την μπαταρία του smartwatch της, ώστε να δώσει στην αγορά μία συσκευή με όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία

    Η αγορά των smartwatches φαίνεται ότι βρίσκεται σε “οργασμό” ανάπτυξης και τους επόμενους μήνες θα δούμε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις από μεγάλους κατασκευαστές. Σίγουρα η πρόταση της Google είναι από τις πλέον αναμενόμενες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles