16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    WTF Hacker αποκαλύπτει δύο «πορτραίτα» που ζωγράφισε ο George W. Bush στο… μπάνιο του

    Τον θυμάστε κάπως έτσι:

    Τον θυμόμαστε ως μία από τις πιο ιλαρές και επικίνδυνες φυσιογνωμίες που έχουν περάσει από την διεθνή πολιτική. Οι γκάφες του έχουν γράψει ιστορία. Το ίδιο και ο χειρισμός του μετά την πτώση των Δίδυμων Πύργων την 11η Σεπτεμβρίου 2001, σε ένα πόλεμο που έχει στοιχίσει πολλές, πάρα πολλές χιλιάδες ζωές.

    Ο George W. Bush, πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιωτεύει και ένα από τα πράγματα με τα οποία ασχολείται, είναι η δεξιότητά του με τη ζωγραφική. Αυτό αποκαλύπτει η διαρροή στοιχείων που εξασφάλισε ο hacker με το nick Guccifer, μέσα στα οποία είναι προσωπικές φωτογραφίες, ιδιωτικά mails, κωδικοί ασφαλείας, αλλά και πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου, οι οποίες δεν μας αφορούν. Με περιέργεια, όμως, είδαμε τις δύο αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες που ζωγράφισε ο πρώην πρόεδρος:

    Και οι δύο είναι στο μπάνιο, δεν έχουν τελειώσει ακόμα και ο κος Bush τις έστειλε με mail στην αδελφή του Dorothy για να της δείξει την πρόοδό του. Το Smoking Gun που δημοσιεύει τα αρχεία που εξασφάλισε ο Guccifer, δεν προχωράει σε ιδιαίτερα καλλιτεχνικά σχόλια. Εμείς πιστεύουμε πως η ζωγραφική του πρώην Προέδρου είναι ανάλογη με την προεδρία του. #Fail

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles