21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    www.vouleutikesekloges2016.com: Ένα καινοτόμο διαδικτυακό πόρταλ φέρνει κοντά σας τους ανθρώπους που διεκδικούν τη ψήφο σας!

    vouleutikes ekloges 2016

    Ενώ το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει συνεχώς λόγω των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου, φαίνεται να προτιμάται περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τους υποψήφιους, αποτελώντας έτσι την αιχμή του δόρατος στην μάχη της ψηφοθηρίας.

    Παρόλα αυτά, κερδισμένα… αναμένεται να είναι τα ειδησεογραφικά sites, που μπορεί να προσελκύσουν την αυξημένη πολιτική διαφημιστική δαπάνη, αλλά και να εκμεταλλευτούν την αναβαθμισμένη, λόγω των εξελίξεων, διαπραγματευτική τους δύναμη.

    Μια «έξυπνη» πάντως λύση, για κάθε υποψήφιο σε αυτό το νέο «ψηφιακό προεκλογικό πεδίο» έρχεται… από μια ομάδα συμπατριωτών μας, που προερχόμενοι από το χώρο της δημοσιογραφίας, του διαδικτύου και της πολιτικής επικοινωνίας, ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα καινοτόμο διαδικτυακό πόρταλ που ακούει στο όνομα www.vouleutikesekloges2016.com.

    Στόχος του διαδικτυακού αυτού πόρταλ, είναι η αξιοπρεπής, συγκροτημένη, ​οικονομική, ​εμπεριστατωμένη, σοβαρή, υπεύθυνη και χωρίς υπερβολές ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας του κάθε υποψηφίου. Παράλληλα, το συγκεκριμένο πόρταλ προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που διεκδικούν τη ψήφο τους. Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο www.vouleutikesekloges2016.com. Αξίζει τον κόπο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles