23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    X-Men ’97: Τι γνωρίζουμε για τη νέα σειρά της Marvel Animation στο Disney+

    Το trailer και το poster της πολυαναμενόμενης σειράς, «X-Men ’97», από τη Marvel Animation, είναι τώρα διαθέσιμα. Η σειρά 10 επεισοδίων, «X-Men ’97», έρχεται 20 Μαρτίου, αποκλειστικά στο Disney+.

    Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

    ©2023 Disney

    Η πλοκή του «X-Men ’97»

    Το «X-Men ’97» επιστρέφει στην εμβληματική εποχή της δεκαετίας του 1990, όπου μια ομάδα μεταλλαγμένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές τους ικανότητες για να προστατεύσουν έναν κόσμο που τους απεχθάνεται και τους φοβάται, αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις και ένα μέλλον επικίνδυνο και απρόβλεπτο.

    Το καστ της σειράς

    Το φωνητικό cast περιλαμβάνει τους Ray Chase ως Cyclops, Jennifer Hale ως Jean Grey, Alison Sealy-Smith ως Storm, Cal Dodd ως Wolverine, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue, George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler. Ο Beau DeMayo είναι ο δημιουργός της σειράς, σε σκηνοθεσία των Jake
    Castorena, Chase Conley και Emi Yonemura και μουσική από The Newton Brothers.

    Η σειρά είναι μια παραγωγή των Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και DeMayo.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, μαζί με τους The Simpsons και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Η direct-to-consumer streaming υπηρεσία, Disney+ από τη The Walt Disney Company, προσφέρει έναν συνεχώς εμπλουτιζόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές live
    action, σειρές κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους. Με αποκλειστική πρόσβαση στη μακρόχρονη ιστορία ασυναγώνιστης κινηματογραφικής και τηλεοπτικής ψυχαγωγίας της Disney, το Disney+ αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios.

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο κάνει η συνδρομή σε Netflix, Disney+, Apple TV και στις υπόλοιπες πλατφόρμες streaming στην Ελλάδα! – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles