20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Το X-Men franchise φτάνει στο τέλος του;

    Από το 2000 που ξεκίνησε το X-Men η κινηματογραφική πραγματικότητα άλλαξε άρδην, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο στους επερχόμενους σούπερ ήρωες. Ο Bryan Singer μας έβαλε σ’ ένα εντυπωσιακό σύμπαν, σκηνοθετώντας απίστευτα φιλόδοξα projects που γεμίσαν τα ταμεία με δις δολάρια. Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο οι δύο τελευταίες ταινίες, το The Wolverine του 2013 και το X-Men: Days of Future Past της περασμένης χρονιάς, συγκέντρωσαν μαζί πάνω από 1.2 δισ. δολάρια. Κι όμως, παρά αυτή την τεράστια επιτυχία και αναγνώριση, το X-Men universe μπορεί να φτάνει στο τέλος του.

    X-Men_TV_1

    Σύμφωνα με το Latino Review και συγκεκριμένα τον Umberto Gonzalez, οι ταινίες X-Men μοιάζουν να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, φτάνοντας στο τέλος της πορείας. Κάτι που μάλλον θα συμβεί μετά την προβολή των X-Men: Apocalypse (2016) και Wolverine 3 (2017). Αυτή η φήμη έρχεται να κουμπώσει με τις κατά καιρούς δηλώσεις του Hugh Jackman πως θα αφήσει πίσω του τον ρόλο του Wolverine μετά την επερχόμενη ταινία του 2017 (το να τον αντικαταστήσει κάποιος είναι από δύσκολο μέχρι αδιανόητο), ενώ είναι γνωστό πως η εμφάνιση των Ian McKellen και Patrick Stewart στο Days of Future Past ήταν και η τελευταία που έκαναν στο franchise.
    Υπάρχει βέβαια η νεότερη γενιά, με τους Michael Fassbender και James McAvoy να ξεχωρίζουν και να μπορούν να συνεχίσουν τις αμέτρητες ιστορίες των X-Men, από την στιγμή που αυτές μπορούν να ταξιδεύουν στο χρόνο, ωστόσο η αίσθηση που επικρατεί είναι πως οι X-Men μοιάζουν να ετοιμάζονται να κλείσουν το τεράστιο κεφάλαιό τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles