18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Xbox Arena Festival 2!

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 18 –κά 19 Μαρτίου, το δεύτερο Xbox Arena Festival που έλαβε χώρα στο Gazi Music Hall. Η Microsoft Hellas σε συνεργασία με τα Public κατάφερε να δώσει πνοή σε ένα εκπληκτικό event που τα είχε πραγματικά «όλα»… Επικά τουρνουά με τη συμμετοχή εκατοντάδων gamers, μοναδικούς διαγωνισμούς, εκπληκτικά happenings και side-events, χορευτικά shows, celebrities, YouTubers, σούπερ cosplayers και φυσικά ατελείωτο gaming! Μία πραγματική «γιορτή» του gaming που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας και η οποία είμαστε σίγουροι ότι κατάφερε να ξεπεράσει σε παλμό και συμμετοχή το πρώτο εξίσου πετυχημένου Xbox Arena Festival Festival, που έλαβε χώρα πέρσι.

    Xbox Arena (21)

    FIFA 17, Overwatch, Gears of Wars 4, Halo Wars 2, NBA 2K17, Call of Duty: Infinite Warfare και Halo 5 ήταν τα games στα οποία 1200 και πλέον gamers διαγωνίστηκαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την κορυφή, δίνοντας απολαυστικά matches που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και έκοψαν την ανάσα σε όσους είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν από κοντά. 100 κονσόλες Xbox One S, 20 gaming PCs, 120 Samsung Curved Gaming Monitors μαζί με VR headsets και πολλά ακόμη gaming περιφερειακά έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους gamers να διασκεδάσουν, ακόμη και εάν δεν συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι. Η άψογη και αψεγάδιαστη διοργάνωση των ανθρώπων της Microsoft Hellas και του Public σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία χορηγών (όπως η Vans και η Red Bull) που έχουν τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων events, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με πλήρη επιτυχία ένα ομολογουμένως δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα project, για αυτό και όσοι συμμετείχαν σε αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ο φωτογραφικός φακός του GamesLife.gr βρέθηκε και τις δύο μέρες που διήρκεσε το Xbox Arena Festival 2 και καταγράψαμε μοναδικά στιγμιότυπα από αυτή τη μοναδική γιορτή του gaming που το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασε στην ιστορίαΠάντα τέτοια και του χρόνου, ραντεβού στο Xbox Arena Festival 3!

    Xbox Arena (19)

    Xbox Arena (18)

    Xbox Arena (13)

    Xbox Arena (3)

    Xbox Arena (30)

    Xbox Arena (32)

    Xbox Arena (33)

    Xbox Arena (34)

    Xbox Arena (36)

    Xbox Arena (4)

    Xbox Arena (6)

    Xbox Arena (11)

    Xbox Arena (10)

    Xbox Arena (9)

    Xbox Arena (22)

    Xbox Arena (24)

    Xbox Arena (16)

    Xbox Arena (7)

    Xbox Arena (35)

    Xbox Arena (37)

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles