15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο και ετοιμαστείτε για την μεγάλη γιορτή του gaming!

    Το Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο, το μεγαλύτερο gaming event της χώρας, έρχεται στις 23 & 24 Ιουνίου στο Gazi Music Hall. Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Xbox Arena Festival επιστρέφει πιο μεγάλο από ποτέ και υπόσχεται ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο με ατελείωτο gaming και πολλές εκπλήξεις και δώρα! Στις 23 & 24 Ιουνίου, από τις 12.00 το πρωί έως τις 09.00 το βράδυ, το Gazi Music Hall πρόκειται να μεταμορφωθεί στη μεγαλύτερη gaming αρένα της χώρας με ατελείωτο gaming για περισσότερους από 7.000 gamers.

    Facebook_ProfilePic

     

    Για πρώτη φορά, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό gaming Triathlon με τα παιχνίδια Cuphead, Forza Motorsport 7 και Halo 5, αλλά και σε 5 challenges σε Halo 5, Sea of Thieves, State of Decay 2, Fortnite & PlayerUnknowns Battlegrounds, ενώ θα διεξαχθούν μονομαχίες σε τουρνουά αγαπημένων παιχνιδιών όπως τα:

    • Pro Evolution Soccer 2018
    • Killer Instinct
    • NBA 2K18
    • FIFA 18
    • Call of Duty WWII
    • Forza Motorsport 7
    • Overwatch

    Οι νικητές των τουρνουά και των challenges, αλλά και οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά έπαθλα αξίας 20.000 €. To Xbox Arena Festival powered by Πλαίσιο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά φέτος τον τελευταίο προκριματικό γύρο και τον Εθνικό τελικό του δημοφιλέστατου παγκοσμίως τουρνουά “Red Bull Player One” και ο νικητής του Εθνικού Τελικού θα κερδίσει μία εβδομάδα προετοιμασίας σαν Pro player – με  coach τον R1ou – στην  Ελλάδα, καθώς και ένα ταξίδι έκπληξη στη Βραζιλία για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Player One, το Νοέμβριο.

    Είναι βέβαιο ότι θα γίνει χαμός και θα είναι μία μεγάλη γιορτή του gaming, οπότε δεν γίνεται να χάσετε! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles