21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Xbox Arena Festival, το απόλυτο gaming event για το 2016 έρχεται στις 19 Μαΐου!

    Η Microsoft Hellas την Τρίτη 21 Απριλίου διοργάνωσε μία ειδική εκδήλωση στα γραφεία της, όπου ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Τύπου και των gaming media τα σχέδια της για τη διοργάνωση ενός τεραστίων διαστάσεων gaming event αφιερωμένο στο Xbox One και στην ελληνική gaming community. Το Xbox Arena Festival αναμένεται να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους gamers που όμοια του δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν στη χώρα μας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο δελτίο τύπου που αφορά το event…

    Σε λιγότερο από ένα μήνα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, η Microsoft Ελλάς θα διοργανώσει τη μεγαλύτερη εκδήλωση Xbox που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας, το Xbox Arena Festival, στο Κτήριο 56 στον Ταύρο. Οι λάτρεις του gaming, της περιπέτειας και της φαντασίας, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία, μέσα από συναρπαστικούς τίτλους στο Xbox One, να οδηγήσουν τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου, να αναμετρηθούν με τους μεγαλύτερους αστέρες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου και να εξοντώσουν μυστήριες δυνάμεις σε μακρινούς γαλαξίες, στο πιο διασκεδαστικό gaming event της χρονιάς! Στο χώρο θα υπάρχουν περισσότεροι από 70 gaming σταθμοί με Xbox One & LG 21:9 gaming monitors, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν την καλύτερη gaming εμπειρία! Επιπλέον, θα μπορούν να αναμετρηθούν με αντιπάλους σε συναρπαστικά τουρνουά Xbox One τίτλων, όπως οι FIFA 16, NBA 2K16, Halo 5: Guardians και DOOM, διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν υπό τους ρυθμούς DJs, ενώ αναμένονται πολλές ακόμη εκπλήξεις!

    Όπως δήλωσε ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group στη Microsoft Ελλάς, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε για πρώτη φορά το μεγαλύτερο Xbox event στη χώρα μας, το XboxArena Festival! Μια γιορτή αφιερωμένη σε όλους όσους ασχολούνται με το gaming, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο αυτό καλύτερα. Σας προσκαλούμε όλους να δηλώσετε συμμετοχή στο Xboxarena.gr και να ζήσετε από κοντά το πιο συναρπαστικό event της χρονιάς.»

    Xbox One

    Save the date λοιπόν για τις 19 Μαΐου και stay tuned γιατί θα σας κρατούμε συνεχώς ενήμερους με όλο το updated info που θα σχετίζεται με το Xbox Arena Festival! 

    **Μετά το τέλος της παρουσίασης οι εκπρόσωποι των media είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα μοναδικό NBA 2K16 τουρνουά, όπου το “αδελφό” Gameslife.gr έφτασε στο μεγάλο τελικό, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση! Μάλιστα, το έπαθλο για το δεύτερο νικητή ήταν απλά “επικό”, καθώς μία σπάνια συλλεκτική μπάλα Spalding υπογεγραμμένη από την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού ήρθε στα χέρια μας! Ευχαριστούμε πολύ Microsoft Hellas!

    Spalding-1-Large-1024x768

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles