18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Xbox Games Showcase: Καταιγισμός νέων τίτλων! (Δείτε όλα τα trailers)

    Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα η μάχη ανάμεσα στις next-gen κονσόλες θα φουντώνει ακόμη περισσότερο. Οι fans του Xbox εδώ και καιρό περίμεναν την απάντηση της Microsoft στο event της Sony που ουσιαστικά σήκωσε την κουρτίνα στο PlayStation 5 και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Microsoft λοιπόν απάντησε πρόσφατα με το δικό της event, το οποίο εστίασε περισσότερο σε first-party τίτλους, δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση από το τι μας περιμένει από τα studios που πλέον βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα των Microsoft Game Studios. Η παρουσίαση φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να εκκινήσει με το Halo Infinite, το οποίο λογικά θα σηκώσει το βάρος του πρώτου δυνατού system seller τίτλου για τη νέα κονσόλα της Microsoft, αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα νέα games και μοναδικά first debuts για games όπως το φιλόδοξο RPG Avowed της Obsidian, το State of Decay 3, το νέο Next-gen Forza Motorsport, το πραγματικά φανταστικό Everwild αλλά και την επίσημη πρώτη του S.T.A.L.K.E.R. 2! Φυσικά, η παρουσίαση έκλεισε με το Fable 4, το οποίο και αυτό με τη σειρά του αναμένεται να έχει τον χαρακτήρα του system seller τίτλου για τη νέα κονσόλα, αν και μην περιμένετε να το δείτε πριν το 2022.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα games που παρουσιάστηκαν θα βρουν το δρόμο τους και σε Windows PC, ενώ μάλιστα όπως τονίστηκε (σχεδόν σε υπερθετικό βαθμό) στο μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης ήταν τα προτερήματα του Xbox Game Pass, αλλά και το γεγονός ότι το Xbox Series X θα μπορεί να σηκώνει με άνεση να σηκώνει 4Κ στα 60 fps, δικαιολογώντας έτσι τον τίτλο της πιο ισχυρής κονσόλας στην αγορά. Δεν χρειάζεται όμως να πούμε περισσότερα, ας αφήσουμε καλύτερα τα games να μιλήσουν και να μας μυήσουν στο νέο gaming κόσμο που μας υπόσχεται το Xbox Series X!

    HALO INFINITE

    STATE OF DECAY 3

    FORZA MOTORSPORT

    EVERWILD

    TELL ME WHY

    ORI AND THE WILL OF THE WISPS (OPTIMIZED FOR XBOX SERIES X)

    THE OUTER WORLDS: PERIL ON GORGON

    GROUNDED

    FABLE

    CROSSFIRE X

    PHANTASY STAR ONLINE 2: NEW GENESIS

    THE MEDIUM

    THE GUNK

    TETRIS EFFECT: CONNECTED

    WARHAMMER 40.000: DARKTIDE

    S.T.A.L.K.E.R. 2

    DESTINY 2: ΒΕΥOND LIGHT

    PSYCHONAUTS 2

     

    AVOWED

    AS DUSK FALLS

    https://youtu.be/CXzxEBfBrcQ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles