17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Xbox One. Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για την κονσόλα της Microsoft!

    To Xbox One είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου (5/9), για αυτό όπως ανακοίνωσε επίσημα η Microsoft Ελλάδος, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το αντίπαλο δέος του PlayStation 4, το οποίο εδώ και τόσο καιρό παίζει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο στην αγορά.  Xbox_One_Console_SetB

    To Xbox One στη χώρα μας αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά πακέτα: το μεν πρώτο θα έρχεται χωρίς τον σένσορα Kinect και θα κοστίζει 399 ευρώ, ενώ το δεύτερο θα προσφέρεται μαζί με το Kinect και η τιμή του θα ανέρχεται στα 499 ευρώ.  Αναλυτικότερα το φτηνό bundle θα περιλαμβάνει το Xbox One  με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 500GB, Blu-Ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi-ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, ένα καλώδιο HDMI και ένα chat headset. Επιπλέον, θα παρέχει μία δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, καθώς και τα Forza Motorsport 5 και FIFA 15 σε ψηφιακή μορφή. Όσον αφορά την κατά 100 ευρώ ακριβότερη limited edition, αυτή θα περιλαμβάνει εκτός από την κονσόλα και το Kinect, ένα ασύρματο συλλεκτικό χειριστήριο Xbox One Day One, καλώδιο HDMI και ένα chat headset. Επίσης, στο Limited Edition bundle οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για 14 μέρες την υπηρεσία Xbox Live Gold, ενώ από τίτλους θα μπορούν να αποκτήσουν τα FIFA 15 και Dance Central Spotlight σε ψηφιακή μορφή.

    xbox-one-controller-marketing

    Δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πως και πως να κυκλοφορήσει το Xbox One και στην χώρα μας, καθώς έτσι θα αποκατασταθεί η ισορροπία στην αγορά, αφού όλο αυτό το διάστημα το PS4 παίζει χωρίς αντίπαλο. Για να δούμε εάν η νέα κονσόλα της Microsoft θα αγαπηθεί το ίδιο με τον προκάτοχο της, Xbox 360 από τους Έλληνες gamers.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles