24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xbox One S, σε έκδοση Gears of War 4; Ναι, γιατί… έτσι!

    To Xbox One S δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Microsoft να δημιουργήσει για πρώτη φορά μια μικρή κονσόλα κατά παραγγελία. Αν τα βασικά χρώματα της κονσόλας δεν ταιριάζουν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ίσως το μπορντό του “Gears of War 4» να είναι αυτό που χρειάζεστε. Η νέα κατά παραγγελία κονσόλα είναι «αμαρτωλή», καθώς μάθαμε πλέον τι συμβολίζει το γράμμα S (sin=αμαρτία), έχει 2TB εσωτερικής μνήμης, και όπως είναι φυσικό, έχει σχεδιασμένα πάνω της τα σημάδια του νέου εχθρού του «Gears of War 4», του Swarm. Επιτρέπει, επίσης, την προβολή HDR βίντεο και το GoW4 είναι το πρώτο παιχνίδι που θα το εκμεταλλευτεί.

    cxcv

    Το πακέτο των 449 δολαρίων περιλαμβάνει μια ψηφιακή έκδοση της Ultimate Edition του παιχνιδιού, ένα χειριστήριο, τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι τέσσερις μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, δηλαδή στις 7 Οκτωβρίου, και κάποια επιπλέον όπλα. Το χειριστήριο, δεν επιβίωσε της νέας εμφάνισης, καθώς έχει τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία της κονσόλας, όπως σχέδια από γρατσουνιές και ένα ματωμένο αποτύπωμα στο D-pad.

    cxcvvv

    Αν δεν θέλετε το «γρατσουνισμένο» κόκκινο χειριστήριο, η Microsoft προσφέρει εναλλακτικά ένα μπλε εμπνευσμένο από τον πρωταγωνιστή, τον JD Fenix, γιο του Marcus Fenix, που πρωταγωνιστούσε στα προηγούμενα παιχνίδια. Τα επιπλέον χειριστήρια κοστίζουν 75 δολάρια το ένα και θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία την 1 Αυγούστου, ενώ οι παραγγελίες για την κονσόλα έχουν ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    https://www.youtube.com/watch?v=o3f8VgQ_dqk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles