18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft Xbox One Wireless Adapter Review: “H ιδανική λύση για τους PC gamers”!

    Η Microsoft με το νέο controller του Xbox One κατάφερε να κερδίσει τους gamers, καθώς προσέφερε μέγιστη άνεση και ευκολία στο χειρισμό, βελτιώνοντας κατά πολύ την εμπειρία που προσέφερε το controller της προηχούμενης κονσόλας της Xbox 360. Ένα από τα θετικά στοιχεία του Xbox One controller είναι ότι δίνει τη δυνατότητα σε κάθε gamer του Xbox One να συνδέσει το χειριστήριο στο PC του μέσω ενός απλού USB καλωδίου (σε οποιοδήποτε σύστημα φέρει λειτουργικό Windows 10).

    Xbox One Wireless Controller (3)

    Φυσικά ένα πλεονέκτημα του Xbox One controller είναι η ασύρματη λειτουργία του, για αυτό και σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο να μπορούσατε να συνδέσετε το χειριστήριο σας wirelessly στο PC σας. Εδώ είναι λοιπόν που μπορεί να «αναλάβει δράση» το Xbox One Wireless adapter, ένα USB dongle που μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε διαθέσιμη USB 2.0/3.0 θύρα και να σας δώσει τη δυνατότητα να συνδέσετε από ένα έως οκτώ χειριστήρια Xbox One στο PC (desktop, leptop ή tablet), καθώς επίσης έως και 4 ακουστικά συνομιλίας ή 2 στερεοφωνικά ακουστικά.

    Xbox One Wireless Controller 2

    Design και εγκατάσταση…

    Ο adapter εμφανισιακά δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα USB sticks, καθώς οι μικροσκοπικές διαστάσεις του επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση του, ενώ η αισθητική του ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Xbox One. Στη συσκευασία υπάρχει ένα ξεχωριστό USB καλώδιο επέκτασης, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία.

    Xbox One Wireless Controller (7)

    Η εγκατάσταση του USB adapter είναι μία εύκολη και ξεκούραστη διαδικασία, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε και το computer σας θα αναλάβει απλώς τα υπόλοιπα. Στη συνέχεια  εφόσον ο wireless adapter αναγνωριστεί από το σύστημα σας, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία σύζευξη ανάμεσα στο χειριστήριο και στο USB dongle. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε ένα update στο firmware του χειριστηρίου, συνδέοντας απλώς το USB καλώδιο.

    Xbox One Wireless Controller (5)

    Διπλό κέρδος!

    Δοκιμάζοντας τον ασύρματο adapter διαπιστώσαμε ότι συνεργάζεται άψογα με το PC και με το χειριστήριο του Xbox One, με τη συνολική εμπειρία να διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο απόκρισης που προσφέρει στον gamer. Σύμφωνα με τη Microsoft, τα χειριστήρια του Xbox Oneέχουν εμβέλεια περίπου στα 9 μέτρα και από ότι διαπιστώσαμε δεν συναντήσαμε το παραμικρό πρόβλημα από οπουδήποτε και εάν χρησιμοποιήσαμε τα συνδεδεμένα χειριστήρια.

    Xbox One Wireless Controller (1)

    Χωρίς αμφιβολία, το Windows 10 wireless adapter της Microsoft θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω! Eιδικότερα σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ένα gamepad για το PC σας, ο εν λόγω αντάπτορας είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. H ποιότητα του χειριστηρίου του Xbox One είναι αναντίρρητη, για αυτό και με το συγκεκριμένο Wireless adapter θα μπορέσετε να απολαύσετε την υψηλού επιπέδου εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει η κονσόλα Xbox One στο PC σας. Οπότε βγαίνετε διπλά κερδισμένοι!

     *Το Wirelss adapter κυκλοφορεί μεμονωμένο στα 30 ευρώ περίπου, ενώ διατίθεται και σε πακέτο μαζί με ένα χειριστήριο Xbox One στα 84,9 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles