15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Underworld 5!

    Το franchise που μετράει 500 εκατομμύρια δολάρια στο box office επιστρέφει αφού όπως φαίνεται το Hollywood δεν μπορεί χωρίς την Selene, έστω κι αν έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια από το τελευταίο Underworld. Η Kate Beckinsale αναμένεται λοιπόν να επιστρέψει στο ρόλο που την έκανε διάσημη, αφού η παραγωγή των Screen Gems και Lakeshore Entertainment ξεκίνησε τα γυρίσματα στην Πράγα εκεί όπου θα γυριστεί εξ ολοκλήρου το 5ο κεφάλαιο του βρικολακιασμένου franchise.

    underworld-awakening-selena-640x426

    Τα γυρίσματα θα κρατήσουν δέκα εβδομάδες την πρωτεύουσα της Τσεχίας, με την Beckinsale να έχει δίπλα της τον Theo James που θα επιστρέψει στο ρόλο του David, o σύμμαχός της στο Underworld: Awakening. Οι Tobias Menzies θα ερμηνεύσει τον νέο ηγέτη των Lycan ενώ ανάμεσα στους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα δώσουν μία έξτρα λάμψη στο καστ είναι οι James Faulkner του Game of Thrones, ο Peter Andersson (The Girl with the Dragon Tattoo), αλλά και ο Bradley James από το επερχόμενο σίριαλ Damien.
    O Cory Goodman έχει γράψει το σενάριο ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Anna Foerster, γνωστή από τις δουλειές της στο Criminal Minds και Outlander, αλλά και ως διευθύντρια φωτογραφίας σε μεγαλύτερα δεν γίνεται blockbusters, βλέπε Independence Day, The Day After Tomorrow και White House Down.
    Να θυμίσουμε πως το franchise ξεκίνησε με το ομώνυμο φιλμ το 2003 και συνέχισε με τα Undeworld: Evolution (2006), Underworld: Rise of the Lycans (2009) και Underworld: Awakening (2012). 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles