19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε iOS 10 με προβλήματα για κάποιους χρήστες

    Η αναβάθμιση σε iOS 10, για τις συσκευές της Apple που το υποστηρίζουν, ξεκίνησε χθες 13 Σεπτεμβρίου, όπως είχε υποσχεθεί η εταιρεία, υπήρξαν όμως και κάποια πρώιμα προβλήματα…

    ios10

    Για κάποιους, η διαδικασία update απέτυχε με ένα μήνυμα λάθους που ζητούσε από τους χρήστες να συνδέσουν την iOS συσκευή τους σε ένα PC ή Mac για restore του λειτουργικού τους.

    ios10_crash

    Η Apple ενημερώθηκε για τα προβλήματα, σημειώνοντας σε σχετικό statement ότι επηρέασαν ένα μικρό μέρος των χρηστών την πρώτη ώρα διαθεσιμότητας και ότι το ζήτημα λύθηκε άμεσα. Η εταιρεία διευκρίνισε ότι πλέον είναι ασφαλές για οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει το update.

    Σημειώνουμε ότι το iOS 10 μπορεί να εγκατασταθεί στις εξής συσκευές: iPhone  5 ή νεότερο, iPod touch 6th gen ή νεότερο, iPad 4 ή νεότερο, τα νεότερα iPad air ή iPad pro μοντέλα, καθώς και iPad mini 2 ή νεότερο.

    Στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 10, περιλαμβάνονται ανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος, πλουσιότερες ειδοποιήσεις, γρήγορη αλληλεπίδραση με εφαρμογές, επέκταση της λειτουργίας 3D Touch, υποστήριξη για third-party developer στο Siri, καλύτερο πληκτρολόγιο, βελτιώσεις για την εφαρμογή Photos, επεκτάσεις για την εφαρμογή Χαρτών, νέο UI για τα Apple Music και News και πιο ισχυρό Home app.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles