15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η διάθεση του Android 6.0.1 Marshmallow για συσκευές Nexus

    Η Google ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία της έκδοσης Android 6.0.1 Marshmallow, διαθέτοντας τα factory images στο σχετικό site.

    emoji

    Πρόκειται για μία έκδοση με μικρές βελτιώσεις φυσικά, που ωστόσο έρχεται με υποστήριξη για δεκάδες νέα emoji που βασίζονται στο Unicode 8.0 spec.

    Όσοι χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο της Google (είναι προεγκατεστημένο στα Nexus) θα χαρούν να μάθουν ότι λαμβάνει και αυτό μία νέα έκδοση ως μέρος της ενημέρωσης του OS.

    Μία άλλη αλλαγή που αφορά τους χρήστες tablets είναι ότι αλλάζουν θέση τα navigation buttons, έτσι τα Back και Home βρίσκονται τώρα στο αριστερό άκρο της οθόνης ενώ το Recents δεξιά. Η αλλαγή αυτή επιτρέπει πιο εύκολο χειρισμό όταν κρατάτε τη συσκευή με τα δύο χέρια.

    Το Do Not Disturb mode έχει πλέον την επιλογή “until next alarm” mode (που έκανε ντεμπούτο στο Android 5.1 Lollipop αλλά για κάποιους λόγους αφαιρέθηκε από το πρώτο Marshmallow release). Τέλος, φυσικά υπάρχουν και updates στον τομέα της ασφάλειας, όπως συμβαίνει σε κάθε νέα έκδοση.

    Τα factory images του Android 6.0 είναι διαθέσιμα για τα Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus Player, Nexus 9 (LTE and WiFi), Nexus 5 και Nexus 7 (2013) WiFi & LTE, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η over-the-air αναβάθμιση.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles