16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινούν τα γυρίσματα του Ημέρα Ανεξαρτησίας 2!

    Στις 4 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του sequel του μεγάλου blockbuster Independence Day (Ημέρα Ανεξαρτησίας), ενώ ο Νικ Μανιάτης, διευθυντής του New Mexico Film Office, με τις δηλώσεις του έκανε επίσης γνωστό πως η Twentieth Century Fox θα κυκλοφορήσει την ταινία στις 24 Ιουνίου του 2016. Στη θέση του σκηνοθέτη θα καθίσει φυσικά ο Roland Emmerich, ο άνθρωπος που έδωσε τα κλασικότερα παραδείγματα κινηματογραφικής καταστροφής στη μεγάλη οθόνη, με πρώτο και καλύτερο το φιλμ του 1996.

    independence_day_

    Τα νέα του sequel είχαν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό και αφού ξεπεράσαμε με πολύ κόπο το “άγχος” εάν θα επιστρέψει ο Will Smith ή όχι (μέχρι και δύο σενάρια είχαν γραφτεί για την περίσταση!), τελικά έφτασε η ώρα που η ταινία θα ξεκίνησει τα γυρίσματα. Και η οποία φυσικά θα βάλει ξανά τον πλανήτη Γη αντιμέτωπο με μία παγκόσμια απειλή. Ο κόσμος μας είναι σε θέση μάχης για να αντιμετωπίσει και πάλι την εισβολή εξωγήινων, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το μέγεθος της επίθεσης. Και κάπου εδώ όπως είναι αναμενόμενο εμφανίζονται οι ήρωες της υπόθεσης, βλέπε δηλαδή Liam Hemsworth, Bill Pullman, Jeff Goldblum, Charlotte Gainsbourg και Judd Hirsch που θα μας σώσουν με άψογο κινηματογραφικό στυλ.
    Ο Emmerich δήλωσε κατενθουσιασμένος που η ταινία πήγε στο Νέο Μεξικό για τα γυρίσματα, με την Twentieth Century Fox να έχει ήδη εξασφαλίσει πως η παραγωγή θα απασχολήσει περίπου 300 ντόπιους ως μέλη του συνεργείου και πάνω από 4.000 ντόπιους ως βοηθητικούς ηθοποιούς!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles