14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεπέρασε τα όρια, γίνε ταχύτερος και πιο δυνατός μαζί με τα Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Ακουστικά

    Διαθέσιμα για προ-παραγγελία είναι τώρα τρία νέα ασύρματα ακουστικά της Sony, έτοιμα να σας προσφέρουν την τέλεια μουσική συντροφιά στην προπόνησή σας αλλά και στην ενεργητική καθημερινότητά σας. Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε προπονήστε σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τον βαθύ δυνατό ήχο από το EXTRA BASS για να ενισχύσετε την απόδοσή σας.

    mdr-xb50bs_blue_c-large

    Πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι ακουστικών που απλοποιεί όλες τις συνομιλίες στη διάρκεια της μέρας σας, ασύρματα και άνετα, ενώ μιλάτε στο κινητό. Διαλέξτε ένα ζευγάρι ακουστικών για κάθε αθλητική σας δραστηριότητα και αυτό θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος σας στην άσκηση, έτοιμος να σταθεί δίπλα σας σε όσα έχετε επιλέξει να κάνετε το Νέο Έτος.

    Μπορείτε να ξεχάσετε τους κόμπους και το φαινόμενο των μπερδεμένων καλωδίων μόλις συνδέσετε ασύρματα τα νέα ακουστικά στο κινητό σας και να απολαύστε τη μουσική και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπου και αν πηγαίνετε.

    Χρησιμοποιώντας τεχνολογία LDAC[1]και Bluetooth, μεταφέρουν την υψηλότερη πιθανή ηχητική ποιότητα. Έχουν μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας, περίπου εφτά ώρες, κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να συντομεύετε τη διάρκεια του αγαπημένου σας αθλήματος.

    Τα ασύρματα MDRXB80BS μπορούν «να πλυθούν»

    mdr-xb80bs_black_a-large

    Η συνταγή της επιτυχίας για αυτά τα αθλητικά ακουστικά είναι η IPX5 κατηγορία, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αλλά και να τα «πλύνετε» μετά από μια δυνατή προπόνηση. Με εφτά ώρες διάρκεια μπαταρίας και μόλις 27 γραμμάρια βάρος, τα MDR-XB80BS λειτουργούν πανεύκολα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην άσκηση.

    Κρατήστε τα στο κεφάλι σας κατά την άθληση με ασφάλεια, καθώς με τα άγκιστρα αυτιών και τους ρυθμιστές καλωδίων, μπορείτε να πραγματοποιήστε ανεμπόδιστα κάθε κίνηση. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά, διαθέτουν επίσης διαφορετικά μεγέθη καλύμματος για τέλεια εφαρμογή σε κάθε αφτί, τα οποία θα βρείτε σε μια φορητή θήκη μεταφοράς.

    Συνεχίστε να ασκείστε απλά και εύκολα με τα MDRXB50BS

    mdr-xb50bs_r_cw-large

    Με τα MDR-XB50BS μπορείτε να αισθάνεστε προετοιμασμένοι για κάθε σταγόνα που μπορεί να σας αγγίξει, για να τρέξετε στη βροχή ή να τα φορέσετε ιδρωμένος μετά από μια δυνατή προπόνηση με βάρη, χάρη στην IPX4 κατηγορία. Η EXTRA BASS™ ηχητική απόδοση, σας επιτρέπει να αφεθείτε στη μουσική για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με οκτώ και μισή ώρες διάρκεια μπαταρίας.

    Με την απλή λειτουργία δύο κουμπιών μπορεί εύκολα να απαντηθεί μια τηλεφωνική κλήση, παραλείποντας ένα τραγούδι ή θέτοντας σε παύση τη μουσική. Με τους υποστηρικτές Arc είναι βέβαιο ότι τα ακουστικά θα έχουν ασφαλή εφαρμογή στο αυτί, επιτρέποντάς σας να διασκεδάζετε και να κάνετε μια ευέλικτη προπόνηση, ενώ διατηρείτε παράλληλα το στυλ σας.

    Αφεθείτε για ώρες με τα MDRXB70BT

    mdr-xb70bt_black_b-large

    Με την εκπληκτική μπαταρία διάρκειας εννιά ωρών, τα ασύρματα ακουστικά MDR-XB70BT είναι η καλύτερη επιλογή για ένα σαββατοκύριακο εξερεύνησης ή για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Ασύρματο Bluetooth με τεχνολογία NFC κάτι που σημαίνει ότι η σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και ακουστικών είναι πραγματικά τόσο απλή όσο ακούγεται. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο μικρόφωνο και την HD Voice υποστήριξη για να πραγματοποιείτε hands-free τηλεφωνικές κλήσεις, που απλά δεν μπορούν να περιμένουν.

    Αυτά τα φορητά ακουστικά έχουν ένα ευέλικτο στυλ με ιδανική εφαρμογή πίσω από το λαιμό για να ακούτε τη μπάσα δυνατή μουσική παντού. Ελαφριά και άνετα, σας επιβεβαιώνουν ότι ασκείστε για ώρες, στο τέλος κάθε προπόνησης. Η απλή λειτουργία των τριών κουμπιών που διαθέτουν, κάνουν εύκολη την καθημερινότητά σας.

    Τα MDR-XB80BS κυκλοφορούν σε μπλε, μαύρο ή κόκκινο χρώμα.

    Τα MDR-XB50BS κυκλοφορούν είτε σε μπλε, μαύρο ή κόκκινο χρώμα.

    Τα MDR-XB70BT κυκλοφορούν σε μαύρο χρώμα.

    Όλα τα νέα ακουστικά της Sony είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία τώρα.

    [1] διαθέσιμο με τα XB80BS

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles