16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξεπεράστε την υψοφοβία σας με… λίγο VR!

    Αυτό ναι, είναι τρομερή υλοποίηση του VR (virtual reality) και σίγουρα κάτι που αξίζει να το δοκιμάσουμε, ειδικά τώρα που τα Oculus Rift και HTC Vive VR headsets είναι πλέον διαθέσιμα! Η γνωστή για τα εντυπωσιακά παιχνίδια της Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο project με την ονομασία “Project I Can” που θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου στο Τόκυο, να δέχεται όσους θέλουν να… αντιμετωπίσουν τους πιο κρυφούς τους φόβους!

    bandai-namco-is-making-a-vr-installation-to-tackle-fear-of-heights-145954012936-980x420

    Το Project I Can προσφέρει 6 συνολικά «VR εμπειρίες», μία από τις οποίες είναι αυτή για την αντιμετώπιση της υψοφοβίας. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου σεναρίου περπατάτε σε μία στενή μπάρα από ξύλο, στην κορυφή ενός ουρανοξύστη για να σώσετε ένα γατάκι! Όλα εκτυλίσσονται βέβαια σε ύψος… 10 εκατοστών από το έδαφος, αλλά με τη βοήθεια της VR τεχνολογίας και ειδικών αισθητήρων στα χέρια (HTC Vive χρησιμοποιεί βασικά) ο «τυχερός» αισθάνεται πραγματικά σα να βρίσκεται 100 ορόφους ψηλά!  

    H εταιρία δεν αποκάλυψε ακόμα ποιες θα είναι οι υπόλοιπες 5 «εμπειρίες» που θα προσφέρει, αλλά αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων στο video, πρέπει να είναι εκπληκτικές! Αν μένετε κοντά στο… Τόκυο ή σκοπέυετε να πάτε εκεί τώρα κοντά, μπορείτε να λάβετε μέρος στο Project I Can, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Σύμφωνα με την Bandai Namco το project θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Οκτώβρη, έτσι έχετε αρκετό καιρό.

    https://www.youtube.com/watch?v=9jx2YWzxvbs

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles