15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi 11T & 11T Pro – Cinemagic: Η Xiaomi φέρνει το μέλλον στη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση!

    Η Xiaomi συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση μέσω smartphone, με τα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro – δύο κορυφαίες συσκευές που προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, κάτω από τον τίτλο “Cinemagic”. Σημαίνοντας το τέλος της εποχής που η δημιουργία ταινιών απαιτούσε βαρύ, και ακριβό εξοπλισμό, με τη νέα σειρά Xiaomi 11T η κορυφαία τεχνολογία κινηματογραφικής παραγωγής γίνεται πλέον διαθέσιμη σε όλους.

    Το Xiaomi 11T Pro είναι το πρώτο smartphone της Εταιρείας που κυκλοφορεί παγκοσμίως με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, που επιτρέπει φόρτιση 100% της μπαταρίας σε μόλις 17 λεπτά*, εξασφαλίζοντας στους δημιουργούς ολοήμερη, ανεμπόδιστη χρήση για να εκφράζουν όλες τις πτυχές της δημιουργικότητάς τους. Αυτό είναι εφικτό μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως παράλληλη φόρτιση με ταυτόχρονη χρήση δύο διαύλων, δομή μπαταρίας δύο κυψελών, MTW, εφαρμογή Graphene σε μπαταρία ιόντων λιθίου και τεχνολογία Mi-FC. Η ασφάλεια της μπαταρίας διασφαλίζεται με πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System, καθώς και μέσα από τις 34 λειτουργίες φόρτισης και ασφάλειάς της, την παρακολούθηση θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο και άλλα. Παράλληλα, ο flagship επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 888 για κινητά προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ για να προωθήσει μια πληθώρα χαρακτηριστικών AI.

    Το Xiaomi 11T Pro διαθέτει επίσης μια ισχυρή τριπλή κάμερα με κύριο φακό 108MP, 2x telemacro και υπερευρυγώνιο φακό 120°. Επιπροσθέτως, παρέχει εντυπωσιακές δυνατότητες λήψης με λειτουργίες one-click AI Cinema, εγγραφή 8K και HDR10+, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πλάνα με την ίδια έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

    Σημείο τεχνολογικής αιχμής είναι και η εκπληκτική, ανθεκτική, επίπεδη AMOLED οθόνη 6,67’’, FHD+ 120Hz με βαθμολογία DisplayMate A+ και εξοπλισμένη με TrueColor, Dolby Vision® και HDR10+. Η οθόνη του Xiaomi 11T Pro προβάλλει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, διαθέτει 1000 νιτς μέγιστης φωτεινότητας, προσφέρει ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 480Hz και προστατεύεται από το ισχυρότερο Gorilla® glass που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα – το Corning® Gorilla® Glass Victus™. Χάρη στο Dolby Vision® οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ζωντανές εικόνες με έντονα χρώματα, υπέροχη φωτεινότητα και πλούσια αντίθεση. Επιπλέον, διαθέτει μια σειρά λειτουργιών προστασίας από την καταπόνηση των ματιών, όπως το True Display που προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος, καθώς και το Reading Mode 3.0.

    Τέλος, σε ό,τι αφορά στον ήχο το Xiaomi 11T Pro έχει Dolby Atmos®, καθώς και ειδικά ηχεία με SOUND BY Harman Kardon προσφέροντας φυσικό και πλούσιο ήχο σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, όπως ταινίες, μουσική, podcasts και παιχνίδια.

    Το Xiaomi 11T Pro με λίγες λέξεις:

    • Τριπλή ΑΙ κάμερα με κύριο φακό 108MP και δυνατότητα λήψης σε , Audio Zoom και μεγάλη γκάμα φίλτρων και εφέ, για να αποτυπώνεις κάθε στιγμή σου σε κινηματογραφική ποιότητα με ένα click.
    • Στην οθόνη 6,67’’ FHD+ AMOLED με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάθε εικόνα, κάθε βίντεο αποτυπώνονται τέλεια κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Vision το περιεχόμενο ζωντανεύει στην οθόνη σου.
    • Ο οκταπύρηνος flagship επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888, με τις 5G ταχύτητες και τις αξεπέραστες gaming και ΑΙ δυνατότητες του, καλύπτει κάθε απαίτηση στην καθημερινότητα σου.
    • Η Μπαταρία 5000mAh με τεχνολογία Xiaomi HyperCharge 120W, φορτίζει την συσκευή 0-100% σε μόλις 17 λεπτά, καταρρίπτοντας ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τις μπαταρίες.

     

    Xiaomi 11T: Η Cinemagic σε ρόλο υπερδύναμης για τη δημιουργία περιεχομένου

    Το Xiaomi 11T συνεχίζει την αποστολή του να κάνει την εμπειρία Cinemagic διαθέσιμη σε όλους, προσφέροντας δυνατότητες όπως τριπλή κάμερα υψηλής ανάλυσης, καθώς και μια σειρά από εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης που θα απογειώσουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σας.

    Απολαύστε εκπληκτικές λήψεις με το σύστημα τριπλής κάμερας του Xiaomi 11T, η οποία  διαθέτει ευρεία γωνία υψηλής ανάλυσης 108MP, υπερευρυγώνια 120° και 2x telemacro. Τα παραπάνω συνδυάζονται με τις λειτουργίες one-click AI cinema, όπως Time Freeze, Night Time-Lapse, Magic Zoom και άλλοι τύποι ιδιαίτερων λήψεων. Παράλληλα, ακόμα και ο πιο ανεπαίσθητος ήχος αποκτά κινηματογραφική ζωή χάρη στο Audio Zoom.

    To Xiaomi 11T διαθέτει μια 6.67’’ 120Hz επίπεδη AMOLED οθόνη που προσφέρει HDR10+ μαζί με εκπληκτική ευκρίνεια, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, με μια σειρά από χαρακτηριστικά προστασίας των ματιών και ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 480Hz, εξασφαλίζοντας στους χρήστες τέλειες λήψεις ακόμη και σε κλάσματα δευτερολέπτου.

    Είτε τραβάτε είτε επεξεργάζεστε τα δικά σας κινηματογραφικά πλάνα, το Xiaomi 11T είναι «ετοιμοπόλεμο» όλη μέρα, χάρη στον ενεργειακά αποδοτικό επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200-Ultra, την τεράστια μπαταρία 5000mAh και την ενσύρματη turbo φόρτιση 67W που φτάνει το 100% σε μόλις  36 λεπτά*.

    Το Xiaomi 11T με λίγες λέξεις:

    • Τριπλό ΑΙ σύστημα καμερών με κύριο φακό 108MP, με μέγιστη λήψη στα 4Κ, την λειτουργία Long Exposure με έξι διαφορετικά εφέ, κάθε κινηματογραφική σου ιδέα αποκτά μια πινελιά μαγείας.
    • Στην οθόνη 6,67’’ FHD+ AMOLED με κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάθε εικόνα, κάθε βίντεο αποτυπώνεται τέλεια κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, και υψηλή πιστότητα χρωμάτων True Color.
    • Ο οκταπύρηνος MediaTek Dimensity 1200ULTRA, ο πιο δυνατός επεξεργαστής της MediaTek μέχρι σήμερα, θα σου προσφέρει τις 5Gταχύτητες και multitasking δυνατότητες που χρειάζεσαι για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.
    • Μπαταρία 5000mAh με τεχνολογία Xiaomi Turbocharge 67W, φορτίζει την συσκευή 0-100% σε μόλις 36 λεπτά ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό του.

    Τιμές & Διαθεσιμότητα

    Τα Xiaomi 11T Pro και Xiaomi 11T κυκλοφορούν σε τρία εκπληκτικά χρώματα με brushed finish: Meteorite Gray, Moonlight White και Celestial Blue.

    • Το Xiaomi 11T Pro κυκλοφορεί σε εκδόσεις 8GB+128GB και 8GB+256GB, με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης 649,90€ και 699,90€ αντίστοιχα.
    • Το Xiaomi 11T κυκλοφορεί επίσης στις εκδόσεις 8GB+128GB και 8GB+256GB με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης 549,90€ και 599,90€ αντίστοιχα.

    Early Bird Promo

    Από την ημέρα του λανσαρίσματος 14/10 και έως τις 24/10 ή την εξάντληση των αποθεμάτων του κινητού, μαζί με κάθε συσκευή Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro θα δίνεται δώρο μια Mi Robot VacuumMop Essential.

    Πρόκειται για ένα από τα πιο HOT smart προϊόντα του οικοσυστήματος της ΧΙΑΟΜΙ, που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών χρηστών με την καταπληκτική απόδοση του στο καθημερινό σκούπισμα και σφουγγάρισμα του σπιτιού.

    Service Promo

    Για τις συσκευές Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro που θα αγοραστούν στο διάστημα 14/10/2021 και έως 13/11/2021, θα ισχύει δωρεάν αλλαγή οθόνης σε περίπτωση ατυχήματος, κατά τους πρώτους 6 μήνες από την ημέρα αγοράς του προϊόντος.

    Οι προσφορές ισχύουν για αγορά από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται από την Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi σε Ελλάδα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles