11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Xiaomi φιλοδοξεί να πουλήσει φέτος 15 εκατομμύρια Mi Note!

    H Xiaomi είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο. Ενδεικτικό είναι ότι πέρσι κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones, ενώ τα σχέδια της για το 2015 είναι ακόμη πιο τολμηρά και φιλόδοξα, καθώς στόχος της κινεζικής εταιρείας είναι να πιάσει τα 13 με 15 εκατομμύρια Mi Note!

    Mi Note

    Το παραπάνω νούμερο είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για τα δεδομένα ακόμη και της Xiaomi και αυτό κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή η κινεζική εταιρεία δεν έχει ακόμη ανοίξει τα φτερά της σε παγκόσμιο επίπεδο (κάτι το οποίο όμως αναμένεται να συμβεί μέσα στα επόμενα χρόνια). Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός η Xiaomi κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους στην ποιότητα των προϊόντων της και το Mi Note και Mi Pro αναμένεται να αποτελέσουν την πιο τρανή απόδειξη ότι η Xiaomi έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει την προσοχή των high-end users. Το Mi Note θα είναι μία αρκετά ισχυρή high-end συσκευή, η οποία θα ξεχωρίζει για το 5.7 Ιντσών display (ποιότητας 1080p), με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, 3GB μνήμης RAM, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 16GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Το Mi Pro θα είναι ακόμη πιο ισχυρό, καθώς θα διαθέτει 5.7 ιντσών display Quad HD, 64-bit octa-core, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

    Xiaomi Mi Note Pro 03

    Το Mi Note αναμένεται να κυριαρχήσει στην κινεζική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ το μεγάλο αδελφάκι του Mi Pro θα κάνει την εμφάνιση του τον Μάρτιο. To Mi Note θα στοιχίζει στη Κίνα κοντά στα 370 δολάρια και τo Mi Pro θα φτάνει στα 530, με την διεθνή τιμή των δύο συσκεών να είναι λιγάκι πιο τσιμπημένες. Πάντως, εμάς μας φαίνεται εφικτό το νούμερο των 15 εκατομμύριων συσκευών, καθώς η Xiaomi ανεβαίνει διαρκώς και σίγουρα… τα «καλύτερα» για την κινεζική εταιρεία έρχονται!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles