18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Civi 2: Παρουσιάστηκε στην Κίνα και θα κάνει τους… selfie-addicts να ξετρελαθούν!

    Μπορεί στα περισσότερα smartphones το focus να πέφτει στο main camera setup, ωστόσο δεν είναι λίγες οι κατασκευάστριες εταιρείες που εστιάζουν και στις εμπρόσθιες κάμερες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το νέο Xiaomi Civi 2, το οποίο μόλις που έκανε την εμφάνιση του στην Κίνα και πρόκειται για ένα mid-ranger που θα εστιάζει σε ένα μπροστινό dual-camera selfie setup. Το Civi 2 αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο smartphone της Xiaomi με διπλές εμπρόσθιες κάμερες που θα μπορούν να ανταποκριθούν εξαιρετικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Στο εσωτερικό του Xiaomi Civi 2 θα βρίσκεται ένα Snapdragon 7 Gen 1 chipset, σε τρεις διαθέσιμες επιλογές μνήμης / storage, προσφέροντας στα χέρια του χρήστη: 8/128GB, 8/256GB και 12/256GB. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη με διαγώνιο στις 6.55 ίντσες (Full HD+ ανάλυσης), 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και 240Hz touch sampling rate. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιδιαίτερο Civi 2 θα υποστηρίζει Dolby Vision, καθώς επίσης και HDR10+ για ακόμη πιο ιδανική απεικόνιση και ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων.

    Στα της κάμερας τώρα, η οποία συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις των social media και των users που αγαπούν τις selfies. Για αυτό και η Xiaomi έχει φροντίσει και έχει προσθέσει τέσσερα LEDs, τα οποία είναι τοποθετημένα ακριβώς πάνω από την οθόνη, πλαισιώνοντας έτσι το dual-camera setup. Σύμφωνα με το σχεδιαστικό team της Xiaomi, τα εν λόγω LED lights μπορούν να προσαρμοστούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσουν ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα υπάρχουν και μια σειρά από AI-based enhancements, 3D tracking beauty mode, background blur σε video recording και ένα εύχρηστο video editor utility. Φυσικά, η Xiaomi δεν έχει «παραμελήσει» και το πίσω τμήμα, προσφέροντας το ίδιο Modular design με το Xiaomi 12. Συγκεκριμένα, το Civi 2 διαθέτει Sony IMX766 main camera sensor στα 50MP, ultra-wide camera angle στα 20MP (με 115ο FoV), ενώ υπάρχει και μια macro camera στα 2MP.

    Το Xiaomi Civi 2 έρχεται σε 4 χρώματα (λευκό, ροζ, μπλε και μαύρο), η τιμή του θα προσεγγίζει περίπου τα 400 ευρώ και είναι άγνωστο ωστόσο εάν θα το δούμε να κυκλοφορεί από τα μέρη μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles