24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi: Δοκιμάζει τα smartphones της στα δίκτυα LTE των ΗΠΑ

    Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα πλήθος αναφορών που θέλουν τη Xiaomi, τον γνωστό Κινέζο κατασκευαστή, να δοκιμάζει τις συσκευές της σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ. Κάτι τέτοιο υποδεικνύει ότι η εταιρεία προχωρά δυναμικά προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας των συσκευών της και στην αμερικανική αγορά. Η Xiaomi είναι γνωστή για πολλά δημοφιλή handsets όπως τα Mi 5, Mi Note 2, οι συσκευές της σειράς Redmi, καθώς και το Mi Mix, το οποίο έκανε πρόσφατα το επίσημο ντεμπούτο του και εξοπλίζεται με bezel-less οθόνη.

    xiaomi

    Οι δοκιμές σε δίκτυα των ΗΠΑ είναι ένα απαραίτητο βήμα για κάθε κατασκευαστή που θα θελήσει να δραστηριοποιηθεί στην αγορά αυτή, καθώς οι πάροχοι χρησιμοποιούν συχνότητες LTE διαφορετικές απ’ αυτές των υπόλοιπων παρόχων παγκοσμίως. Οι αμερικανικοί πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας θέτουν σαφείς απαιτήσεις στους κατασκευαστές για να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν ομαλή λειτουργία των συσκευών με τα δίκτυά τους. Από τη μεριά τους, οι κατασκευαστές καλούνται να συμφωνήσουν και να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις, καθώς οι πάροχοι έχουν ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο καταστημάτων και η προώθηση μέσω αυτών είναι πιο αποτελεσματική.

    Η Xiaomi πιστεύει ότι θα χρειαστεί ένα με δυο χρόνια ακόμη, προκειμένου να ξεκινήσει την πώληση συσκευών στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή, επεξεργάζεται μια ειδική έκδοση του Mi 5 smartphone για τη χώρα αυτή, ενώ ανάλογη τύχη θα έχει και το Mi Note 2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles