24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi: Εργάζεται πάνω στη νέα έκδοση του MIUI βασισμένη στο Android 7.0 Nougat

    Μόλις πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, μια νέα φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω στην επόμενη έκδοση του MIUI, το MIUI 9, το οποίο θα είναι βασισμένο στο Android 7.0 Nougat. Δυστυχώς, το screenshot που διέρρευσε δε δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα καταφθάσει η νέα αυτή έκδοση. Το μόνο που μαθαίνουμε είναι ο αριθμός της, ο οποίος είναι 9 6.9.23.

    miui

    Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η αναβάθμιση θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο διάστημα Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου και οι συσκευές που λέγεται ότι θα αναβαθμιστούν σε αυτή τη νέα έκδοση είναι οι Redmi Note 3 / 4, Redmi 2 Prime, Redmi 3 / 3S / 3A και φυσικά η Redmi Pro. Παράλληλα, θα αναβαθμιστούν τα Mi 4s / 4c / 4i, Mi 5, Mi Max, Mi Note (Pro) και Mi Pad 2, μαζί με τα Mi 5s και Mi 5s Plus με Snapdragon 821.

    Υπενθυμίζουμε, ότι η εταιρεία, ετοιμάζει πυρετωδώς αυτό το διάστημα το Mi Note 2, το οποίο σύμφωνα με τον CEO της Xiaomi, βρίσκεται σε διαδικασία μαζικής παραγωγής, αν και άγνωστο παραμένει πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς. Το MIUI της Xiaomi έχει δεχθεί ποικίλες κριτικές στο πέρασμα του χρόνου, πολλοί όμως έχουν επαινέσει την εταιρεία για το υψηλό επίπεδο εξατομικεύσεων του Android που προωθεί με αυτό.

    miui

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles