21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi HUAMI AMAZFIT. Το smartwatch που πρέπει να αποκτήσεις!

    Οι εποχές θέλουν την ενασχόλησή μας με την άθληση και γενικότερα έναν fit τρόπο ζωής να βρίσκει θέση στην καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς και η τεχνολογία παίζει το δικό της ρόλο σ’ αυτό. Smartwatches & smartbands έχουν γίνει απαραίτητα αξεσουάρ για το χέρι μας και προτάσεις όπως αυτή που σας προτείνουμε αποτελούν must buy αυτή την περίοδο.

    Xiaomi HUAMI AMAZFIT

    Η συνεργασία ενός από τα πιο αγαπημένα brands της εποχής, της Xiaomi, με τον κολοσσό του fitness Huami (που ουσιαστικά αποτελεί sub-brand της) έχει δημιουργήσει το Amazfit, μία εξαιρετική πρόταση που δεν της λείπει τίποτα, την οποία βρήκαμε σε εξαιρετική τιμή αγοράς στο δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα tomtop.com.

    Xiaomi HUAMI AMAZFIT3

    Το Xiaomi HUAMI AMAZFIT είναι ένα έξυπνο ρολόι με έμφαση στο fitness και όμορφη εμφάνιση, που θα σας συνοδεύει παντού. Διαθέτει κεραμικό σασί και στρογγυλό design που θα τους γοητεύσει όλους. Η οθόνη του έχει ανάλυση 1,34 ιντσών, ενώ διαθέτει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 280mAh.

    Xiaomi HUAMI AMAZFIT5

    Διαθέτει πεδόμετρο (για μέτρηση βημάτων) και αισθητήρα καρδιακών παλμών, μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο σας, διαθέτει υποστήριξη 28nm GPS, ενώ μπορεί να εμφανίσει ειδοποιήσεις μηνυμάτων και κλήσεων. Επικοινωνεί μέσω Bluetooth 4.0 και η εφαρμογή του είναι συμβατή σε συσκευές από Android 4.4 και iOS 7.0. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, σύμφωνα με το πρότυπο IP67.

    Xiaomi HUAMI AMAZFIT2

    Η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τις 5 ημέρες ή τις 35 ώρες συνεχούς χρήσης του GPS σε running mode.

    Αποκτήστε το Xiaomi HUAMI AMAZFIT, σε εξαιρετική τιμή, εδώ

    Χρησιμοποιήστε το coupon code YYMXHM για να γλιτώσετε χρήματα και να αποκτήσετε το Xiaomi HUAMI AMAZFIT σε τελική τιμή $97,82

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles