20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν photos από… laptop της Xiaomi (update: it’s a hoax)

    UPDATE: Ένας εκπρόσωπος της Xiaomi διευκρίνισε ήδη ότι η φωτό που διέρρευσε είναι κατασκευασμένη και δεν πρόκεται για κάποια συσκευή που ετοιμάζει η κινεζική εταιρεία. Δείτε τη φωτό που χρησιμοποιήθηκε εδώ.

    H ξέφρενη πορεία της Xiaomi συνεχίζεται μέσα στο 2014 με την εταιρεία να αποτελεί πλέον ένα μεγάλο όνομα όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε άλλες αγορές. Μέσα στη χρονιά ο Κινέζος κατασκευαστής λάνσαρε και το πρώτο tablet του, ωστόσο, φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι διαφορετικό, το δικό του… laptop!

    xiaomi-laptop-leaked

    Φωτογραφίες από τη συσκευή διέρρευσαν ήδη, αποκαλύπτοντας ένα laptop με σχεδιαστικές επιρροές από MacBook Air, που, σύμφωνα με την πηγή, διαθέτει οθόνη 15 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, επεξεργαστή Intel i7 και 16GB RAM.

    xiaomi-laptop-4

    Η τιμή της συσκευής αναμένεται να προσεγγίζει τα 2.999 γουάν (δηλαδή περί τα 400 ευρώ) και ακούγεται πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά της! Βέβαια, όπως αναφέρει το Gizchina, που φαίνεται να ξέρει καλά τα των κινεζικών συσκευών “δε θα στοιχημάτιζαν σε ένα Xiaomi laptop για το επόμενο εξάμηνο αλλά ποτέ δεν ξέρεις”

    xiaomi-laptop-3

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles