18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Laser Projector. Δείτε το νέο Android “Ultra Short Throw” projector

    Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που ως γνωστόν δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή smartphones, καθώς έχει στην γκάμα της δεκάδες διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες διαθέτει στην αγορά της Κίνας (κυρίως) αλλά και παγκόσμια.

    Xiaomi Android Laser Projector-01

    Μία νέα συσκευή της, λοιπόν, είναι ο Ultra Short Throw” προτζέκτορας, ονόματι Xiaomi Laser Projector. Μια μικρή, επιτραπέζια (ή και επιτοίχια, με λίγη φαντασία) συσκευή που μπορεί να προβάλλει ό,τι θέλετε σε επίπεδες επιφάνειες και μάλιστα τρέχει Android! Μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση 5-50 εκατοστά από τον τοίχο και να προβάλλει σε αυτόν μια “εικόνα” έως 150 ιντσών σε διαγώνιο! Υποστηρίζει ανάλυση 1080p και έχει hardware της TI (DLP Tech), πιo συγκεκριμένα ένα ALPD 3.0 laser προβολέα. Η φωτεινότητά του μπορεί να αγγίξει τα 5.000 lumens και ο λόγος αντίθεσης το 3.000:1, με άνω του 85% κάλυψη του NTSC φάσματος χρωμάτων.

    Xiaomi Android Laser Projector-02

    Η Xiaomi υπόσχεται διάρκεια ζωής 25.000 ωρών, διαθέτει HDMI θύρες και τρέχει Android με το MIUI TV interface, διαθέτει επίσης τετραπύρηνο chipset με Cortex-A53 πυρήνες και 4 ενσωματωμένα ηχεία, αλλά και έξοδο για ενισχυτή. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi/Ethernet.

    Xiaomi Android Laser Projector-03

    Xiaomi Android Laser Projector-04

    Δυστυχώς θα πωλείται μόνο στην Κίνα, αρχικά, με τιμή που αγγίζει τα €1.300. Αλλά τα specs του είναι εντυπωσιακά, παρά το υψηλό κόστος και ελπίζουμε να το δούμε και στην Ελλάδα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles