18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi 4. Επίσημο το νέο superphone με μεταλλική κατασκευή!

    Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, όπως σχεδόν σε κάθε κορυφαίο smartphone της αγοράς πλέον, το Xiaomi Mi 4 είναι μία πραγματικότητα.

    Xiaomi Mi 4

    Η νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας ανακοινώθηκε σε event που διοργάνωσε στο Πεκίνο, από τον CEO της, Lei Jun, με την εμφάνιση της, τελικά, να επιβεβαιώνει τις αρχικές φήμες και διαθέτει μεταλλική κατασκευή! Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, έχει πλαίσιο από αλουμίνιο γύρω από τις πλευρές της, με το (αφαιρούμενο) πίσω μέρος της να είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ωστόσο θα είναι διαθέσιμες και επιλογές για διάφορα φινιρίσματα ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη (ξύλο, μπαμπού, ύφασμα, δέρμα κ.ά). Το βάρος της συσκευής φτάνει τα 149 γραμμάρια.

    Xiaomi Mi4-back-covers

    Το Xiaomi Mi 4 ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 στα 2.5GHz, 3GB RAM, 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση στα 64GB), eMMC 5.0 slot, δύο κάμερες (13MPixels με 4K video recording και 8MPixels), καθώς και μπαταρία 3.080mAh, που, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για μιάμιση μέρα σε “νορμάλ” χρήση. Η μπαταρία διαθέτει λειτουργία “γρήγορης φόρτισης” που μπορεί να τη φορτίσει έως και στο 60% σε μία μόνο ώρα. Ενσωματώνει το MIUI 6 της κινεζικής εταιρείας, πάνω από το Android KitKat (τον Αύγουστο θα είναι διαθέσιμο και το update MIUI 6.5), ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε να σημειώσουμε πως, όπως και στην περίπτωση του προκατόχου του, Mi 3, η Xiaomi ισχυρίζεται ότι είναι το γρηγορότερο smartphone στον κόσμο!

    Xiaomi Mi 4 02

    Προς το παρόν, η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και σε άλλες γειτονικές αγορές, όπως η Ινδία, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για παγκόσμια διάθεση αλλά και τιμολόγησή της. Στην Κίνα, πάντως, θα διατεθεί με κόστος 1.999 γουάν (237 ευρώ) για την έκδοση των 16GB και 2.499 γουάν (296 ευρώ) για την έκδοση των 64GB.

    Xiaomi Mi4-03

    Xiaomi Mi4-04

    Xiaomi Mi4-05Δείτε περισσότερες hands-on photos του Xiaomi Mi 4 στο site της εταιρείας.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles