16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παρακολουθήστε τα μοναδικά crash tests και τη συναρμολόγηση ενός Xiaomi Mi 4i!

    Μία από τις καλές ειδήσεις της χθεσινής ημέρας είχε να κάνει με την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 4i, της νέας σούπερ οικονομικής έκδοσης του Mi 4, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ινδίας. Στοιχίζοντας μόλις λίγο παραπάνω από 200$ και με τα εξαιρετικά tech specs που διαθέτει, το Mi 4i αυτομάτως πρόκειται για την best value for money ναυαρχίδα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

    Xiaomi-Mi-4i-launch-in-India-photo-3

    Η Xiaomi είναι σίγουρα υπερήφανη που κυκλοφόρησε στην αγορά μία συσκευή, η οποία φέρει τα χαρακτηριστικά του best-seller, για αυτό και παρουσίασε στα media και στο κοινό τα σκληρά και εξονυχιστικά tests που υποβάλλεται η νέα συσκευή, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η maximum αντοχή, κάτω ακόμη και από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Με αυτό τον τρόπο η Xiaomi θέλει να πείσει ότι παρά την μειωμένη τιμή, το Mi 4i δεν κάνει κάνενα συμβιβασμό στην υπόθεση ποιότητα. Στα video που ακολουθούν παρακάτω, θα παρακολουθήσετε έναν συνδυασμό από tests που αφορούν πτώση της συσκευής από μεγάλο ύψος, τεστ πιέσεως, δονήσεων, θερμικής αντοχής και αδιάβροχη συμπεριφορά. Επιπλέον, η Xiaomi παρουσιάζει τις εξαιρετικές anti-grease δυνατότητες του Mi 4i, ακόμη και εάν το πίσω τμήμα του ζωγραφιστεί με μαρκαδόρο, ενώ παράλληλα σε ένα τρίτο video παρουσιάζεται η απόκριση του smartphone της Xiaomi στις δέσμες φωτός. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ένα ακόμη video που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο συναρμολογείται αυτόματα ένα Xiaomi Mi 4i (απευθείας από το εργοστάσιο συναρμολόγησης). Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε…

    https://youtu.be/K_HMqWQsTkA

    https://youtu.be/VPkvdhDOcgw

    https://youtu.be/XTEUdhaJvVI

    https://youtu.be/T0jZZC5siQM

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles