18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi 6 Benchmarks: Ο Snapdragon 835 τίθεται ενώπιον του ανταγωνισμού!

    Το Xiaomi Mi 6 είναι ένα από τα πρώτα smartphones που καταφθάνουν με το νέο Snapdragon 835 SoC της Qualcomm. Βασισμένο, στην αρχιτεκτονική 10nm FinFET της Samsung, το chipset φέρει ένα πλήθος βελτιώσεων σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, τα Snapdragon 820 και 821. Περιλαμβάνει ένα οκταπύρηνο Kryo 280 CPU με τέσσερις πυρήνες στα 2.45GHz, τέσσερις στα 1.90GHz και μια Adreno 540 GPU.

    xiaomi mi 6

    Μπορεί τα benchmarks να μην είναι αντιπροσωπευτικά των πραγματικών επιδόσεων της συσκευής και για μερικούς να μην έχουν καν αξία. Για άλλους πάλι, αποτελεί ένα καλό μέτρο σύγκρισης, βάσει του οποίου πολλές φορές κρίνεται και η απόφασή τους όσον αφορά ποια συσκευή να αγοράσουν. Παρακάτω, υπάρχει ένας πίνακας με τα αποτελέσματα. Φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε πλήρως αντιπροσωπευτικό, γιατί λείπουν αρκετά σημαντικές συσκευές, μας δίνει όμως μια ιδέα των επιδόσεων της συσκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

    xiaomi mi 6

    Υπενθυμίζουμε, ότι το Mi 6 έρχεται με ένα πολύ όμορφο design που ξεχωρίζει, εξοπλίζεται με Android 7.1.1 Nougat και θεωρείται ένα από τα καλύτερα smartphones που έχει διαθέσει μέχρι σήμερα η Xiaomi.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles