18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi 8 Pro: Ανακοινώνεται στις 8 Νοεμβρίου στο Λονδίνο

    Η Xiaomi ετοιμάζει launch event στο Λονδίνο, το οποίο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και στο οποίο αναμένεται να παρουσιάσει το Mi 8 Pro για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

    72365_1541502270-full

    Ήδη έχει κυκλοφορήσει μερικά teasers, στα οποία δεσπόζει ο in-screen αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα διαθέτει η συσκευή, αλλά και ο αριθμός “8”, ο οποίος θυμίζει και το σύμβολο του “απείρου”. Το Mi 8 Pro έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα από το Σεπτέμβριο αλλά σιγά-σιγά κάνει την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο Ηνωμένο Βασίλειο, το λανσάρισμά του θα συνδυαστεί και με το άνοιγμα του πρώτου, τοπικού Xiaomi store.

    Ελπίζουμε να το δούμε και στην Ελλάδα σύντομα…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles