20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi 9: Η super value for money ναυαρχίδα έφτασε ήδη το 1 εκατομμύριο πωλήσεις

    Με εξαιρετική τιμολογιακή πολιτική, το Xiaomi Mi 9 αποδεικνύεται επιτυχημένο για την εταιρεία μέχρι στιγμής, έχοντας “πουλήσει” ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο τεμάχια, μέσα σε κάτι περισσότερο από 1 μήνα κυκλοφορίας του.

    Xiaomi-Mi9

    Οι πωλήσεις αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο αν συνυπολογιστούν και αυτές του Xiaomi Mi 9 SE, της “κομμένης” έκδοσής του, που είναι και οικονομικότερη. Συγκρίνοντας τις πωλήσεις με του Xiaomi Mi 8, πέρυσι, είναι σημαντικά υψηλότερες, καθώς τότε είχαν διατεθεί 1 εκατομμύριο συσκευές, μαζί με του Mi 8 Explorer και του Mi 8 SE, όμως, μέσα σε 3 εβδομάδες. Εν τέλει, και οι 3 εκδόσεις μαζί διατέθηκαν σε 6 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 4 μήνες, οπότε θα περιμένουμε να δούμε την πορεία του Mi 9 και των “αδερφών” του το επόμενο τρίμηνο.

    Υπενθυμίζουμε πως η ναυαρχίδα της Xiaomi είναι διαθέσιμη ήδη στην ελληνική αγορά.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles