13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Mi A1. Γιατί η dual camera του είναι η μόνη φωτογραφική που χρειάζεστε

    Tο νέο Xiaomi Mi A1 είναι η νέα, εντυπωσιακή πρόταση από την ανερχόμενη εταιρεία σε συνεργασία με την Google για πρώτη φορά, αλλά και με dual camera που κάνει τη διαφορά. Να γιατί είναι η μόνη κάμερα που χρειάζεστε.

    xiaomi mi a1

    Η εντυπωσιακή κάμερα της συσκευής θα σας κερδίσει από τις πρώτες λήψεις και θα σας κάνει να αφήσετε κάθε άλλη φωτογραφική στο σπίτι. Είναι μία πραγματική dual camera με δύο φακούς (12MP ευρυγώνιος + 12MP τηλεφακός) με 2x οπτικό zoom και 1.25μm μεγάλα pixels. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία για εσάς, καθώς απλά καλείστε να τραβήξετε μια φωτογραφία κι έπειτα μπορείτε να εφαρμόσετε διορθώσεις και στη συνέχεια, να τη μεταφορτώσετε για αποθήκευση και κοινή χρήση – όλα με ένα μόνο άγγιγμα! Και το καλύτερο, χάρη στο Unlimited Cloud Photo Backup για πάντα στο Google Photos μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες σας στο cloud χωρίς να ανησυχείτε.

    xiaomi mi a1-3

    Το Xiaomi Mi A1 είναι το πρώτο Android One του κατασκευαστή, το πρώτο Xiaomi δηλαδή που εντάσσεται στο πρόγραμμα της Google το οποίο προσφέρει Pure Android σε μία συσκευή, την “αυθεντική” εμπειρία του λειτουργικού. Η συσκευή κυκλοφορεί με το Android Nougat, έχοντας τουλάχιστον 2 χρόνια εγγυημένων updates. Και καθώς οι χρήστες Android One μοντέλων είναι από τους πρώτους που λαμβάνουν μία νέα έκδοση Android όταν αυτή κυκλοφορήσει, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα πρόσφατα features και τις καινοτομίες του λειτουργικού της Google, το συντομότερο δυνατό.

    xiaomi mi a1-2

    Με πάχος μόλις 7,3mm, το Mi A1 έχει εμφάνιση και αίσθηση που φαίνεται σαν να έχει σχεδιαστεί ειδικά για το χέρι σας. Eίναι ένα ισχυρό mid-range που, στα χρήματα που θα επενδύσετε γι’ αυτό, σας προσφέρει πραγματικά πολλά. Διαθέτει πλήρως μεταλλικό unibody σώμα, οθόνη 5,5 ιντσών Full HDOcta-core Snapdragon 625 επεξεργαστή, 4GB RAM64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, οπίσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3.080mAh, αλλά και selfie camera 5MP.

    To Xiaomi Mi A1 έρχεται τώρα στη χώρα μας από την Info Quest Technologies, έτσι γνωρίζουμε καλύτερα την εμπειρία που προσφέρει.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles