18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi AI Speaker. Το έξυπνο ηχείο της εταιρείας είναι γεγονός!

    Πέρα από το νέο smartphone Xiaomi Mi 5X, αλλά και την ενημερωμένη έκδοση MIUI 9, γνωρίσαμε σήμερα και ένα νέο ηχείο με voice assistant από την εταιρεία. Πρόκειται για το Xiaomi Mi AI speaker, το οποίο προσφέρει εμπειρία ήχου 360 μοιρών, χάρη στη συστοιχία των έξι “omnidirectional” μικροφώνων που ανιχνεύουν εξωτερικό θόρυβο ώστε να ακυρώσουν την ηχώ.

    Xiaomi Mi AI Speaker

    Το νέο “έξυπνο” ηχείο της Xiaomi υπόσχεται την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, ενώ διαθέτει δυνατότητες φωνητικού ελέγχου, ώστε να μπορείτε να του “ζητήσετε” να παίζει μουσική ή ραδιόφωνο, να διαβάζει audio books, ακόμη και παραμύθια για τα παιδιά σας. Η Xiaomi αναφέρει ότι χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη το έξυπνο speaker της σας βοηθά σε καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ μπορεί π.χ. να βοηθήσει τα παιδιά σας σε μεταφράσεις, εγκυκλοπαιδικές γνώσεις κ.ά.

    Στο πάνω μέρος του διαθέτει buttons ελέγχου για τον ήχο και ακόμη ένα light ring που βλέπετε στην ακόλουθη φωτό και μπορεί να αλλάζει χρώμα.

    Xiaomi Mi AI Speaker2

    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Xiaomi Mi AI Speaker για να ελέγχετε έξυπνες συσκευές, όπως π.χ. να ανοιγοκλείνετε στόρια, να ενεργοποιείτε φώτα, να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του κλιματισμού, να ανοίγετε το θερμοσίφωνα κ.ά.

    Xiaomi Mi AI Speaker3

    Το Xiaomi Mi AI Speaker έρχεται σε λευκό χρώμα με κόστος 299 γουάν ($44) για την κινεζική αγορά, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα το δούμε και από τα μέρη μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles