18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Band Pulse. Νέος fitness tracker με κόστος 15 δολάρια

    Ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία του Mi Band, η κινεζική εταιρεία ανακοινώνει τη νέα της wearable πρόταση, Mi Band Pulse, που ξεχωρίζει χάρη στο επίσης πολύ χαμηλό κόστος της που φτάνει μόλις στα 15 δολάρια.

    Xiaomi-Mi-Band-1S

    Είναι μία πρόταση που δε διαθέτει οθόνη (θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτή του smartphone σας) ωστόσο είναι αδιάβροχη χάρη στη συμβατότητα με το πρότυπο IP67 που επιτρέπει βύθιση στο νερό έως το 1 μέτρο για 30 λεπτά, ενώ συνεργάζεται τόσο με iOS όσο και με Android.

    Xiaomi-Mi-Band-1S-2

    Το νέο wearable της Xiaomi έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ως fitness tracker, καθώς πλέον μπορεί να παρακολουθεί και τον καρδιακό ρυθμό σας και ακόμη την ποιότητα του ύπνου σας, όπως επίσης και να μετρά τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια μίας άσκησης, αλλά και τον αριθμό των βημάτων που έχετε κάνει. Μπορεί να ξεκλειδώσει το Xiaomi smartphone σας και να δονείται ώστε να σας ειδοποιεί όταν στο κινητό σας υπάρχει κάποιο notification.

    Xiaomi-Mi-Band-3

    Όσον αφορά τις διαστάσεις του Xiaomi Mi Band Pulse είναι 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά και το βάρος του μόλις 5,5 γραμμάρια, ενώ θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 11 Νοεμβρίου.

    Xiaomi-Mi-Band-1S-4

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ενόψει της κυκλοφορίας του Mi Band Pulse, η τιμή του πρώτου μοντέλου Mi Band έχει πέσει ήδη μόλις στα 11 δολάρια.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles