15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Box S 4K TV: Σε τιμή ασυναγώνιστη μόλις με 51,99 ευρώ

    Άπειρες δυνατότητες σε ένα …box που θα στολίσει το σαλόνι σας! Το Xiaomi media player TV Mi Box S είναι μία προηγμένη τεχνολογικά πρόταση που υποστηρίζει 4K HDR και διαθέτει επεξεργαστική ισχύ για αναπαραγωγή video 4Κ έως 60fps, ενώ τα ενσωματωμένα Dolby και DTS προσφέρουν κρυστάλλινο, τρισδιάστατο surround ήχο.

    Xiaomi Mi TV Box S - 01

    Τρέχει το Android 8.1, υποστηρίζει Chromecast και σας επιτρέπει να κάνετε mirror στην τηλεόρασή σας οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του κινητού, του tablet ή του laptop.

    Xiaomi Mi TV Box S - 04

    Είναι πανεύκολο στη χρήση, ενώ, με τη βοήθεια του Google Assistant, σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε ψυχαγωγικές λειτουργίες, να λαμβάνετε απαντήσεις αλλά και να ελέγχετε τις συσκευές στο σπίτι σας. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής.

    Xiaomi Mi TV Box S - 03

    Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, τα 2GB DDR3 RAM και ο αποθηκευτικός χώρος 8GB εγγυώνται υψηλές επιδόσεις, δυνατότητα αποθήκευσης εφαρμογών και σταθερότητα. Η υποστήριξη Wi-Fi, Bluetooth και USB συνδέσεων, για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς και η εύκολη σύνδεση σε φορητό ή shared σκληρό δίσκο συμπληρώνουν την εικόνα αυτής της ολοκληρωμένης ψυχαγωγικής, οικιακής συσκευής.

    Βρείτε το στο metrostore.gr σε τιμή προσφοράς 51,99 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles