18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το επόμενο hot προϊόν της Xiaomi είναι ένας… Rice Cooker

    Η Xiaomi πέρα από smartphones και περιφερειακά κυκλοφορεί και άλλου τύπου συσκευές, όπως τηλεοράσεις, action cameras ακόμη και έξυπνους λαμπτήρες. Αυτός ο rice cooker λοιπόν αποτελεί μία επιπλέον νέα πρότασή της για το σπίτι σας και συγκεκριμένα για την… κουζίνα σας.

    Xiaomi_Mi_IH_Pressure_Rice_Cooker

    Οικονομικός, ποιοτικός και με ενδιαφέρον design, ο Mi Induction Heating Pressure Rice Cooker της κινεζικής εταιρείας κοστίζει 999 γουάν (150 δολάρια) – πέντε φορές δηλαδή λιγότερα απ’ όσο οι προτάσεις ανταγωνιστών της από την Ιαπωνία (Zojirushi, Toshiba και Tiger).

    Μία λύση για υγιεινή διατροφή, καθώς το μαγείρεμα υπό πίεση έχει το πλεονέκτημα της διατήρησης των βιταμινών στα τρόφιμα, που ωστόσο είναι και έξυπνη καθώς το συνοδευτικό app σας επιτρέπει να σαρώσετε το barcode στη συσκευασία του ρυζιού ώστε η συσκευή να γνωρίζει πώς θα το μαγειρέψει σωστά.

    Mi_IH_Pressure_Rice_Cooker_app

    Το νέο sub brand Mi Ecosystem της Xiaomi υπόσχεται πολύ περισσότερα προϊόντα για την κουζίνα και το σπίτι σας, που κάτι μας λέει ότι θέλουμε να τα δούμε κάποια στιγμή και εκτός Κίνας. Γιατί όχι;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles