15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Note 2: Νέο teaser αποκαλύπτει κάμερα διπλού φακού

    Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν την Xiaomi να προετοιμάζει τον διάδοχο του Mi Note, ένα phablet του οποίου η παρουσίαση όλο και πλησιάζει. Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια νέα teaser φωτογραφία, που μάλλον απεικονίζει την πίσω πλευρά του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi Note 2.

    Αν και δεν αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει ότι θα καταφθάσει με κάμερα διπλού φακού στο πίσω μέρος. Υπενθυμίζουμε ότι στο Mi 5s Plus οι αισθητήρες τοποθετούνται στο κέντρο, ο ένας πάνω στον άλλον, όμως στο Mi Note 2 βλέπουμε οι αισθητήρες να βρίσκονται στη πάνω γωνία, όπως συμβαίνει και με τα νέα iPhone.

    mi-note-2-large

    Όσον αφορά το chipset, μάλλον η Xiaomi θα επιλέξει το Snapdragon 821 SoC της Qualcomm, καθώς έχει δείξει ήδη την προσήλωσή της στα high-end chips της συγκεκριμένης εταιρείας. Θα περιλαμβάνει οθόνη των 5,5 ή 5,7 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 pixels, 6GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 128GB ή των 256GB. Στο πίσω μέρος θα φέρει κάμερα των 16MP με δυο αισθητήρες, όπως προαναφέραμε ήδη, αλλά και μια των 5MP στο μπροστινό μέρος. Τέλος, θα καταφθάσει με μπαταρία 4.000 mAh.

    Προς το παρόν, δεν έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες πληροφορίες, με τις φήμες να θέλουν την παρουσίασή του εκ μέρους της Xiaomi, να λαμβάνει χώρα αυτό το μήνα που διανύουμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles