19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εκατοντάδες users παραπονούνται ότι το Xiaomi Mi Note Pro υπερθερμαίνεται!

    To Xiaomi Mi Note Pro δε πρόλαβε καλά καλά να κάνει την εμφάνιση του στη κινεζική αγορά και ήδη τo support της Xiaomi έχει αρχίσει να δέχεται παράπονα από απογοητευμένους (και οργισμένους) users, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η συσκευή που μόλις αγόρασαν υπερθερμαίνεται. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της συσκευής όχι μόνο παρεμποδίζει τη σωστή λειτουργία του Mi Note Pro, αλλά επιπλέον δείχνει να οδηγεί και στην πλήρη αχρήστευση του.

    xiaomi_mi_note_pro

    Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι τους καίγεται το display και η οθόνη δεν αποκρίνεται. Επίσης, έχουν αναφερθεί και περιστατικά, που το Xiaomi Mi Note Pro “πυρώνει” όταν οι users το φορτίζουν! Ήδη οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο με την Xiaomi και την κατασκευή του Note Pro, αλλά με το Snapdragon 810 SoC, το οποίο πριν ακόμα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του και τοποθετηθεί στο εσωτερικό των πρώτων συσκευών είχε συνδεθεί με προβλήματα υπερθέρμανσης, τα οποία βέβαια η Qualcomm δεν παραδέχθηκε ποτέ. Ενδεικτικό είναι ότι η Xiaomi εισήγαγε πέντε πατέντες ελέγχου της θερμικής συμπεριφοράς της συσκευής, οι οποίες είχαν σαν στόχο να αποτρέψουν περιστατικά υπερθέρμανσης. Η Xiaomi τώρα καλείται να δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να βρει την αιτία που το προκαλεί.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles