21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Pad 3: Σύντομα με οθόνη 9,7 ιντσών, Windows 10 και σαρωτή αποτυπωμάτων

    Οι πωλήσεις tablets βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία την τελευταία χρονική περίοδο, ωστόσο η αγορά συνεχίζει να καλωσορίζει συνεχώς νέες προτάσεις για εκείνους οι οποίοι θα θελήσουν να αναβαθμίσουν σε ένα νέο μοντέλο. Η Xiaomi, η οποία πρόσφατα επέκτεινε τη δραστηριοποίησή της και στην Ελλάδα μέσω της InfoQuest, έκρινε πως έχει περάσει αρκετός χρόνος από την παρουσίαση του Mi Pad 2, με την εταιρεία να θεωρεί πως ήρθε πλέον η ώρα της ανανέωσης.

    mi-pad-3-screen

    Πριν από λίγες μόνο ημέρες, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο ορισμένες φωτογραφίες που φαίνεται να παρουσιάζουν το νέο Mi Pad 3 που ετοιμάζει η Xiaomi. Πρόκειται για ένα tablet το οποίο έρχεται με σαφώς μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με προηγούμενες υλοποιήσεις. Συγκεκριμένα, διαθέτει οθόνη Retina των 9.7 ιντσών, φέρει μεταλλικό σασί και είναι πιο λεπτό στα 6.08 χιλιοστά. Ωστόσο, το βάρος του είναι μεγαλύτερο, εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης αλλά και της μπαταρίας, η οποία πλέον είναι 8.290mah με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0.

    mi-pad-3-design

    Η Xiaomi συνεχίζει τη συνεργασία της με την Intel και έτσι το νέο tablet εξοπλίζεται με επεξεργαστή έβδομης γενιάς Core M (m3-7Y30) και ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένη HD Graphics 615 GPU. Το έγγραφο που διέρρευσε υποστηρίζει πως το tablet θα διαθέτει και 8GB RAM και θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με αποθηκευτικό χώρο των 128GB και η άλλη των 256GB για να επιλέξει ο αγοραστής εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες. Φέρει και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

    mi-pad-3-usb-type-c

    Είναι γεγονός, πως ένα tablet δεν αποτελεί και την ιδανικότερη λύση για λήψη φωτογραφιών, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτές τις ανάγκες. Η Xiaomi επέλεξε να τοποθετήσει στο Mi Pad 3 μια κάμερα στο πίσω μέρος των 16MP με LED Flash αλλά και μια στο μπροστινό μέρος των 8MP κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών selfies. Θα κυκλοφορήσει με Windows 10 και θα διαθέτει προεγκατεστημένη τη γνωστή σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft, το Office και την ψηφιακή βοηθό Cortana. Θα υπάρχει και ένα πρόσθετο πληκτρολόγιο για όσους χρήστες ενδιαφέρονται για μια τέτοια λύση. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και κάποια έκδοση με Android.

    Θα κυκλοφορήσει στη τιμή των $289 για την έκδοση των 128GB και στα $333 για την έκδοση των 256GB. Το πρόσθετο πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο στη τιμή των $14. Το Mi Pad 3 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 30 Δεκεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles