21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Pad 5: Ανακοινώθηκε και τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο!

    Με την αγορά των tablets τις τελευταίες μέρες να διάγει μια χρυσή περίοδο, εξαιτίας της τηλεργασίας και της τηλεκπαίδευσης, όλο και περισσότερες εταιρείες επιχειρούν να δοκιμάσουν τη τύχη τους στην συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία. Για αυτό και η Xiaomi που είναι γνωστό ότι στοχεύει πολύ ψηλά δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχη, μπροστά στην αυξημένη ζήτηση, αλλά και στο γεγονός ότι τα iPad της Apple αποτελούν τον κύριο ανταγωνιστή της. Για αυτό και πρόσφατα παρουσίασε το Mi Pad 5, ένα high-end και premium tablet, το οποίο είναι σχεδιασμένο για… υψηλές πτήσεις!

    Συγκεκριμένα, το Mi Pad 5 διαθέτει μια regular και Pro version, με τα δύο μοντέλα να διαθέτουν ένα display στις 11 ίντσες με ανάλυση στα 2560×1600 pixels και 120Hz refresh rate, μαζί με υποστήριξη της τεχνολογίας TrueTone, αλλά και Dolby Vision και HDR10. Μάλιστα, η Xiaomi φαίνεται να έχει επενδύσει στα brightness levels, καθώς όπως ισχυρίζεται τα tablet της οικογένειας Mi Pad 5 μπορούν να παρέχουν έως και 500 nits φωτεινότητας. Στο εσωτερικό, η κινεζική εταιρεία έχει επιλέξει το Snapdragon 860 για το την απλή έκδοση και το Snapdragon 870 για την Pro version (θα υπάρχουν Wi-Fi και 5G εκδόσεις). Παράλληλα, το απλό Mi Pad 5 θα διαθέτει μια κάμερα στα 13MP στο πίσω μέρος, ενώ το Pro θα προσφέρει dual camera setup (13MP + 5MP).

    Σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία της συσκευής, το Mi Pad 5 θα διαθέτει μπαταρία στα 8.270mAh, ενώ το Pro θα προσφέρει μπαταρία με χωρητικότητα στα 8.600mAh, με υποστήριξη για fast charging φόρτιση στα 67W. Επιπλέον, θα έρχεται μαζί με Stylus και ξεχωριστό Keyboard. Όσον αφορά τις τιμές τους, το core μοντέλο θα στοιχίζει κοντά στα 310$ και το Pro περίπου στα 385$. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να το δούμε και από τα μέρη μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles