12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Pocophone F1. Eπίσημα στην ελληνική αγορά

    Το πολυαναμενόμενο smartphone της Xiaomi, Pocophone F1, ήρθε και επίσημα στην ελληνική αγορά μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της, Info-Quest Technologies.

    Xiaomi Pocophone F1

    Η συσκευή θα διατίθεται αποκλειστικά από το Mi Store Αθήνας, από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα είναι διαθέσιμη και από τις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας. Η επίσημη τιμή λιανικής του θα ανέρχεται στα €359-379 για την 6/64GB έκδοση (εκτιμώμενη, αναμένεται επιβεβαίωση) και φυσικά θα συνοδεύεται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info-Quest Technologies, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε 6/128GB έκδοση.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η “ψαλίδα” μεταξύ των global launches των Xiaomi συσκευών και της έλευσής τους στην Ελλάδα έχει “κλείσει” σημαντικά τους τελευταίους μήνες, με το Xiaomi Mi A2 να έχει ήδη έρθει στη χώρα μας επίσημα, 2 μήνες έπειτα από το λανσάρισμά του και το Pocophone F1 να έρχεται τώρα, σχεδόν 1,5 μήνα έπειτα από το δικό του λανσάρισμα. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,18″ με FullHD+ ανάλυση, notch, Qualcomm Snapdragon 845 chipset, 6GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, Android 8.1 Oreo, μπαταρία 4.000mAh, IR face unlock, 12+5MP κύρια κάμερα και 20MP selfie camera.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles