19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Redmi 2S. Αποκαλυπτήρια για το διάδοχο του Redmi 1S!

    To Xiaomi Redmi 1S είναι από τα πιο πετυχημένα budget-friendly κινητά που έχει κυκλοφορήσει ο κινέζος κατασκευαστής. Για αυτό και ο διάδοχος του, ονόματι Redmi 2S, δεν αποκλείεται να βαδίσει στα ίδια πετυχημένα βήματα του προκατόχου του, τραβώντας την προσοχή του καταναλωτικού κοινού που προσανατολίζεται σε συσκευές, οι οποίες μπορεί ναι μεν να διαθέτουν χαμηλό κόστος, αλλά προσφέρουν σχετικά υψηλές δυνατότητες.

    Xiaomi Redmi 2S

    Η νέα συσκευή της οικογένειας Redmi έκανε την εμφάνιση της πρόσφατα στο AnTuTu, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε και από την κινεζική TENAA, για αυτό και πλέον μπορούμε να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του. Συγκεκριμένα το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει μικρότερες -πιο compact- διαστάσεις (134×67.2×9.2mm έναντι 137x69x9.9mm του μεγάλου του αδερφού), ενώ επίσης θα είναι και πιο ελαφρύ (134 γρ. έναντι 159 γρ. του 1S). Επίσης, το Redmi 2S θα στηρίζεται σε μία 4.7 ιντσών οθόνη, ποιότητας 720p και σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που έχουμε από την Xiaomi, η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει με τη νεότερη version του MI User Interface, η οποία θα έχει ως βάση της το Android 4.4.4 (εν αντιθέσει με το 1S που είχε ως βάση του το 4.3). Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs, στην καρδιά του θα βρίσκεται ένας πανίσχυρος 64-bit Snapdragon 410 χρονισμένος στα 1.2GHz, γεγονός που σημαίνει ότι το νέο Redmi θα υποστηρίζει 4G LTE και φυσικά θα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία πιο απαιτητικές εφαρμογές. Επιπλέον, το Redmi 2S αναμένεται να διαθέτει 1GB μνήμης RAM, όπως επίσης και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Εκτός από τα παραπάνω το Redmi 2S θα διαθέτει αισθητήρα κύριας κάμερας στα 8MP (μαζί με το απαραίτητο LED flash), μπροστινή selfie cam στα 2MP και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.200mAh.

    Σε γενικές γραμμές, το Xiaomi Redmi 2S φαίνεται ότι θα διαδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο το πετυχημένο Redmi 1S, γεμίζοντας ακόμη περισσότερο τα ταμεία της Xiaomi που όσο περνάει ο καιρός γιγαντώνεται όλο και περισσότερο.        

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles