21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi Redmi 7A: Δοκιμάσαμε τη νέα entry-level πρόταση

    H Xiaomi παρουσίασε μια νέα entry-level πρόταση, το Redmi 7A, το οποίο είναι πλέον και επίσημα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στα €118,89. Ήρθε στα χέρια μας από την Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα!

    Xiaomi Redmi 7A

    Από πλευράς κατασκευής, έχουμε εκτεταμένη χρήση πλαστικού, το οποίο όμως είναι στιβαρό και ανθεκτικό στην καθημερινή φθορά, ενώ άλλωστε η συσκευή είναι αρκετά οικονομική, έτσι δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Τα bezels στο εμπρός μέρος σίγουρα είναι… υπαρκτά και δε συμβαδίζουν με το “bezel-less” trend, όμως αυτό σημαίνει καλύτερο grip και πιο άνετη χρήση, ενώ το πάχος του Redmi 7A αγγίζει τα 9,6 χιλιοστά, αλλά σας ανταμοίβει με μια τεράστια, για τα δεδομένα του, μπαταρία. Επίσης, να σημειώσουμε πως η συσκευή είναι splashproof ώστε να έχει αυξημένη αντοχή απέναντι σε περιορισμένη έκθεση στο υγρό στοιχείο.

    Το Xiaomi Redmi 7A διαθέτει οθόνη 5,45″, ανάλυσης 1440×720 pixels, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Snapdragon 439 της Qualcomm, το οποίος συνδυάζεται με 2GB RAM και με 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, τουλάχιστον όσο αφορά την έκδοση που διατίθεται στην Ελλάδα επίσημα. Η οθόνη του έχει aspect ratio 18:9 και η συσκευή “τρέχει” το MIUI 10.2.3 το οποίο βασίζεται στο Android 9.0 Pie. Από πλευράς συνδεσιμότητας έχουμε τα βασικά και απαραίτητα, ακόμη και FM Radio με ενσωματωμένη κεραία (ώστε να μη χρειάζεστε ακουστικά), όχι όμως και NFC, ενώ από πλευράς ενσύρματης συνδεσιμότητας, υπάρχει μια microUSB 2.0 θύρα.

    Xiaomi Redmi 7A-2

    Στο πίσω μέρος του βρίσκεται μια camera με αισθητήρα 12MP ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει αισθητήρα 5MP και καλύπτει τις βασικές ανάγκες του χρήστη. Και οι δύο μπορούν να κάνουν λήψη 1080p video στα 30FPS, ενώ η κύρια κάμερα διαθέτει και PDAF, αλλά και υποστήριξη HDR. Όσον αφορά τη μπαταρία της, είναι πραγματικά ανέλπιστα μεγάλη για τα δεδομένα της συσκευής και η χωρητικότητά της αγγίζει τις 4.000mAh, προσφέροντας ακόμα και 2 ημέρες αυτονομίας.[/b] Στη συσκευασία θα βρείτε 10 Watts φορτιστή και καλώδιο microUSB, αλλά και τα συνοδευτικά εγχειρίδια.

    Θα βρείτε το Xiaomi Redmi 7A στο you.gr έναντι €118,89, σε μαύρο και μπλε χρώμα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles