21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Xiaomi πουλάει 1 εκατ. Mi Band fitness trackers σε 3 μήνες!

    Η Xiaomi εκτός από την αγορά των smartphones, δείχνει τώρα να ισχυροποιείται και στην αγορά των fitness trackers, καθώς το MI Band που η κινεζική εταιρεία κυκλοφόρησε μέσα στον Αύγουστο κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο μονάδες σε χρονικό διάστημα 3 μηνών!

    Xiaomi-Mi-Band

    Κρίνοντας τη φύση της συγκεκριμένης αγοράς, αυτό το νούμερο είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, καθώς το Mi Band έχει κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Κίνας, με την Xiaomi βέβαια να σχεδιάζει να βγάλει το fitness tracker της και σε άλλες αγορές στον κόσμο. To συγκεκριμένο wearable κοστίζει μόλις 12.8$ και προσφέρει στους users μία σειρά από λειτουργίες, χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα πιο ακριβά wearable gadgets. Ουσιαστικά το Mi Band μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία του ύπνου, διαθέτει accelerometer και η μπαταρία του διαρκεί περίπου 30 ημέρες. Το Mi Band συνδέεται μέσω Bluetooth με smartphone, είναι αδιάβροχο και μπορεί να λειτουργήσει και ως ξυπνητήρι.

    Xiaomi-Mi-Band-2

    Μάλιστα, ενδεικτικό της επιτυχίας του Mi Band είναι ότι κατάφερε μέσα σε μία μέρα να πουλήσει περισσότερες από 100.000 μονάδες, ενώ όπως ισχυρίζεται η Xiaomi το Mi Band της έχει ουσιαστικά μετρήσει περισσότερα από 80 δισεκατομμύρια βήματα. Αναμφίβολα, μία ακόμη πετυχημένη προσπάθεια από την Xiaomi, η οποία δείχνει ότι μπορεί να κυριαρχήσει και σε άλλες αγορρές πέραν των παραδοσιακών smartphones…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles