15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Smart Band 7: Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και θα το λατρέψουν οι fans του well-being!

    H Xiaomi είναι γνωστό ότι επενδύει στη σειρά Smart Band, η οποία είναι από τις πιο δημοφιλείς στην κατηγορία των fitness / activity trackers. Το Smart Band 7 μόλις που λανσαρίστηκε από την Xiaomi στην χώρα μας διακρίνεται για την AMOLED οθόνη των 1.62 ιντσών (192 x 490 pixels / 326ppi), η οποία προσφέρει 24% μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με το mi Smart Band 6, ενώ το ανανεωμένο UI/UX design, προσφέρει εμφανίζει περισσότερη πληροφορία στην οθόνη της συσκευής με πιο smooth animations.

    Παράλληλα, το Smart Band 7 έρχεται με 120 workout modes (που περιλαμβάνουν aακόμη και επαγγελματικά workout modes με δυνατότητα αναγνώρισης 5 αθλημάτων), αλλά και καταγραφή επιδόσεων επαγγελματικού τύπου. Επιπλέον, το Smart Band 7 της Xiaomi μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, την παρακολούθηση του ύπνου, αλλά και τα επίπεδα του stress.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς το Smart Band 7 έρχεται με μια σειρά από πολύχρωμα TPU straps (καθώς επίσης και 4 straps ειδικής έκδοσης), 100+ watch faces, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι water resistant μέχρι τα 50m και 5 ΑΤΜ ατμόσφαιρες, αλλά και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, με την αυτονομία της συσκευής να αγγίζει τις 14 ημέρες.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles